ПОМЕРЕНА ТУРНЕЈА ЛАРЕ ФАБИАН

Обавештавамо публику поп звезде Ларе Фабиан, чији је концерт планиран у Штарк Арени 16. новембра 2019. године, да се због непредвиђених околности београдски концерт померити на 10.мај 2020.године.

Лара Фабиан је прихватила учешће у телевизијском show програму “The Voice у Француској чије се снимање поклопило са јесењим терминима турнеје The Voice међу којима је и концерт у Београду.

Извођач и промотер упућује извињење због непланираног померања термина концерта свим фановима и поручује да ће се одужити публици на адекватан начин на спектакуларном концерту у највећој Арени у овом делу Европе 10. Маја 2020 године.

Купљене улазнице за концерт у новембру месецу су важеће за мајски концерт и није их потребно мењати. Купци улазница којима нови термин не одговара могу да изврше поврат на следећи начин: Улазноце купљене онлине - послати емаил на office@tickets.rs. Улазнице купњене на Ticket Vision продајним местима - поврат на Благајни Штарк Арене.

Штарк Арена поручује, сачувајте улазнице за нови термин концерта и чека вас изненађење на заказаном концерту. Подсећамо, улазнице за концерт су у продаји и могу се купити по цени од 3200, 3500, 3900, 4000, 5500, 7000 и 8500 динара на благајни Штарк Арене, Билет центра,Ticket visiona, као и online на www.starkarena.co.rs. Турнеја "50 World Tour”.

Са више од 20 милиона албума продатих широм света, Лара Фабиан се враћа са новом "50 World Tour” турнејом у оквиру које ће посетити Београд. Турнеја је организована поводом Лариног 50. рођендана, са специјалним наступом којим слави 30 година каријере и песмама са 14 студијских албума и хитовима: Je T’ Aime, Quédate, Caruso, Adagio, Je Suis Malade и друге. Ларин нови албум на француском "Папиллон" доступан је од фебруара ове године. У прилогу достављамо биографију Ларе Фабиан.

 

 

Top