Поклони за малишане из Звечанске

Председник Скупштине општине Савски венац Немања Берић и члан Већа Градске општине Страхиња Кукић заједно са директорком маркетинга Штарк арене, Ангелином Милутиновић, обишли су данас Центар за заштиту деце, одојчади и омладине у Звечанској и присуствовали подели пакетића које је за малишане ове установе обезбедила Штарк арена.

Немања Берић је захвалио управи Штарк арене јер су донацијом пакетића за децу из Звечанске показали друштвену одговорност.

- Овакви гестови малишанима враћају осмех на лице – рекао је он и додао да није суштина само у помоћи, већ у бризи и пажњи која се пружа и комуникацији са децом.

-Важно је да покажемо да нису сами и да о њима не брину само запослени у овој установи – поручио је Берић.

Циљ Штарк арене је да кроз своје пословање, обавезно један сегмент буде друштвено одговорно конципиран. Сваки догађај у Штарк арени је доступан свим осетљивим категоријама друштва, а посебно незбринутој деци јер за њих обезбеђујемо по сваком догађају одређени број улазница. Овога пута смо мало изашли из тих оквира и посетили Центар за заштиту деце, одојчади и омладине у Звечанској и заједно са представницима општине Савски венац донирали им пакетиће са производима Соко Штарка. Осмеси деце, њихово безбрижно одрастање уз квалитетан надзор свих ангажованих лица у Центру је оно што ће нам бити подстицај за све будуће активности које планирамо. Стојимо на располагању свим релевантним институцијама, општини Савски венац и градској Управи за све будуће активности које планирају на побољшању услова смештаја деце и њиховог квалитетног одгоја – рекла је Ангелина Милутиновић.

Представници Општине и Штарк арене обишли су са координаторком Прихватилишта Љубицом Бзенић просторије Центра у Звечанској и дружили се са штићеницима ове установе.
 

 

Top