УЛАЗНИЦЕ ЗА КОНЦЕРТ БРАЈАНА ФЕРИЈА ОД ДАНАС У ПРОДАЈИ

 

Улазнице за концерт британске музичке легенде Брајана Ферија су од данас,16. марта у продаји и могу се наћи по цени од 3300, 3500, 3700 и 4490 динара на благајнама Арене, Билет центра, Евентима као и путем интернета. 

Британска музичка легенда, Брајан Фери, наступиће 7. септембра у Штарк Арени, у оквиру његове британске и европске турнеје, са својим невероватним „лајв“ наступом.
Брајан Фери је један од најиновативнијих и најутицајнијих певача и лиричара у истоији поп музике, са оригиналном вокалном бриљантношћу и елеганцијом која одузима дах. 


Од првих снимака са групом Roxy Music почетком 1970, Брајан Фери се истакао као јединствена музичка појава, а у својој дугој каријери, издао је 15 албума од којих су многи досегли платинасте тираже. 


Шармер за све генерације, Фери, ће 7. септембра у  Штарк Арени извести класичне хитове из његовог соло репертоара и дискографије групе “Roxy Music”, међу којима су „Let’s Stick Together”, „Slave to Love”, „Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, „Love Is The Drug”, „These Foolish Things”, „Price of Love”, „I Put a Spell on You” и многе друге.

Брајан Фери је својим изгледом, стилском оригиналношћу, софистицираним текстовима и музиком базираном на носталгичним односом према старој рокенрол ери из 50-их инспирисао низ бендова новог таласа и новог романтизма, међу којима су Duran Duran, Depeche Mode, Spandau Ballet, The Human League и други.

 

 

Top