БРАЈАН ФЕРИ 7. СЕПТЕМБРА У ШТАРК АРЕНИ

[

Британска музичка легенда, Брајан Фери, наступиће 7. септембра у Штарк Арени,у оквиру његове британске и европске турнеје, са својим невероватним наступом уживо.

Брајан Фери је један од најиновативнијих и најутицајнијих певача и лиричара у истоији поп музике, са оригиналном вокалном бриљантношћу и елеганцијом која одузима дах.

Од првих снимака са групом "Roxy Music" почетком 1970, Брајан Фери се истакао као јединствена музичка појава, а у својој дугој каријери, издао је 15 албума од којих су многи досегли платинасте тираже.

Шармер за све генерације, Фери, ће 7. септембра у  Штарк Арени извести класичне хитове из његовог соло репертоара и дискографије групе "Roxy Music", међу којима су „Let’s Stick Together”„Slave to Love”„Don’t Stop The Dance”“Kiss and Tell”„Love Is The Drug”„These Foolish Things”„Price of Love”„I Put a Spell on You” и многе друге.

Брајан Фери је својим изгледом, стилском оригиналношћу, софистицираним текстовима и музиком базираном на носталгичним односом према старој рокенрол ери из 50-их инспирисао низ бендова новог таласа и новог романтизма, међу којима су Duran Duran, Depeche Mode, Spandau Ballet, The Human League и други.

Улазнице за концерт Брајана Ферија су у продаји на благајнама Штарк Арене и Билет Центра, на свим продајним местима Евентима и онлајн на www.starkarena.co.rs.

 

 

Top