Марија Шерифовић 24.мајa у Штарк Арени

 

Један од најбољих женских вокала на српској музичкој сцени Марија Шерифовић одржаће 24. маја 2018.године у Штарк Арени у Београду свој дугоочекивани концерт. 

Њену интерпретацију карактерише снажна емоција, специфична боја и јачина гласа којом осваја не само пажњу већ и срце слушалаца. Након бројних награда које је освојила на манифестацијама у Србији и земаљама региона - награде жирија, за интерпретацију, награде новинара и колега, уследило је оно највеће. На избору за представника Србије на “Еуросонгу”, Марија Шерифовић је победила, а својој земљи на финалном такмичењу у Хелсинкију, донела победу са песмом “Молитва”.
Критичари Марију оцењују као један од ретких талената, а публика је прихвата као певачицу која својим гласом изазива посебне емоције. Поред великих успеха, Марија је снимила албуме “Нај-најбоља”, “Без љубави”, “Нисам анђео”, “Храбро”, на којима су све песме постале хитови, као и недавно објављене песме,“Део прошлости” и “11”. 
Након 8 година од претходног концерта у Арени, Марија Шерифовић ће све своје фанове обрадовати новим великим солистичким концертом.
Припреме за овај велики музички спектакл су увелико у току, а Марија за све фанове припрема несто другачије, несто јединствено, као што и многи од њих  очекују. 

 

[gallery size="medium" ids="4695"]

 

Top