KRAFTWERK 3-Д концерт: улазнице у продаји

 

 

 

Спајајући музику и перформанс, KRAFTWERK 3-Д концерти представљају прави „Gesamtkunstwerk– потпуно уметничко дело“.

Улазнице за концерт пионира електронске музике KRAFTWERK, који ће се одржати 24. фебруара у Комбанк Арени, су у продаји по цени од 3290 динара на свим продајним местима ЦС Евентима,на благајнама Комбанк Арене и Билет Центра Београда, и online на www.kombankarena.com.

Мултимедијски пројекат KRAFTWERK покренули су 1970. године  Ralf Hiter и Florijan Šnajder . Поставили су свој електронски Клинг Кланг Студио у Дизелдорфу, у Немачкој, где су осмислили и продуцирали све Kraftwerk албуме.

До средине седамдесетих година прошлог века група Kraftwerk остварила је међународну славу на основу својих револуционарних електронских „звучних крајолика“ и музичких експеримената са роботиком и другим техничким иновацијама. Својим визијама будућности, група Kraftwerk створила је звучну подлогу за дигитално доба 21. века.

Њихове композиције, које користе иновативне технике, синтетичке гласове и компјутеризоване ритмове, имале су огроман утицај на међународном нивоу и у читавом низу музичких жанрова: од електро музике до хип-хопа, од техна до синтпопа.

Својим живим наступима Kraftwerk –Ralf Hiter, Hening Šmic, Fric Hilpert i Falk Grifenhagen – илуструју своје веровање у одговарајући допринос како човека, тако и машине.

Организатор: Арена Београд

 

Top