ПРЕДСТАВЉАЊЕ НОВЕ СЕЗОНЕ: Луис Фонси и "KRAFTWERK"

 

Поводом  почетка нове програмске сезоне и најаве два велика концерта који ће се одржати у највећој дворани на Балкану, у Комбанк Арени одржана конференција за новинаре на којој су говорили Ђорђе Милутиновић, директор Арене Београд д.о.о. и Марио Ђорђевић Noyz, члан групе WHO SEE. 

Из Арене су најавили два нова догађаја – концерт највеће светске музичке атракције ове године у Комбанк Арени 24. новембра: Луис Фонси, “Despacito” у оквиру своје “Love + Dance” турнеје на којој пуни све светске дворане.
Хит „Despacito“ са репером Daddy Yankee је објављен у јануару и до сада је на Youtube-y  прегледан више од 4 милијарде пута! Песма је постала број један у скоро свим земљама света и убрзо обележила лето, али и целу 2017. годину.

Као предгрупа Луису Фонсију наступа још један бенд који асоцира на лето и море:  представници хип-хопа у региону, група “WHO SEE”. 
Песме  без којих више ниједно летовање неће бити исто, као што је "Ђе се купаш", постижу вишемилионске цифре прегледа на њиховом званичном YouTube каналу.

У Комбанк Арени ћемо 24. фебруара имати прилику да уживо чујемо и пионире електронске музике KRAFTWERK у оквиру  изузетно успешне светске турнеје 3-Д концерата.
Спајајући музику и перформанс, Kraftwerk 3-Д концерти представљају прави „Gesamtkunstwerк“ – потпуно уметничко дело и откривају сложеност односа између човека и машине.

Из Арене су подсетили на фасцинанти спектакл британског музичара Стинга који се одржао у септембру ове године, али и на убедљиво највеће интересовање за концерт на целој турнеји Ника Кејва (28.10.), које руши све рекорде продаје!
Због изузетно великог интересовања, капацитет се још једном проширује на целе горње трибине (ниво 400), чиме ће се омогућити додатни број карата за бројне фанове који су остали без улазница.

„Тарамоунт филм“ је најавио очаравајућу авантуру Disney on Ice, који после четири године доводи нову представу Чаробна краљевства, четири Дизнијеве приче у спектаклу на леду који оживљава Feld Entertainment, а које стижу у Комбанк Арену 13. 14. и 15. октобра! 

Публика ће у Комбанк Арени у сезони која следи имати прилику да чује концерт немачких рок гиганата, групе Scorpions 7.12, али и да присуствује великим спортским догађајима, као што је Final Four Евролиге,  који  ће се у мају 2018. коначно одржати у Србији, земљи кошарке. 

 

Top