Београдска Арена постала КОМБАНК АРЕНА

ЗАЈЕДНИЧКО САОПШТЕЊЕ КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ И АРЕНЕ БЕОГРАД

  БЕОГРАДСКА АРЕНА ПОСТАЛА

„КОМБАНК АРЕНА"

Комерцијална банка АД Београд и Арена Београд су потписале петогодишњи уговор о праву коришћења имена, у коме је нови назив „Комбанк Арена" мото веома обимног и амбициозног пројекта пословне сарадње.

Право на коришћење имена „Комбанк Арена", Комерцијална банка је остварила као најбољи понуђач у поступку јавног конкурса за избор насловног спонзора објекта Београдске арене, који је спровела комисија формирана на бази Закључка Градоначелника и одлука Одбора оснивача и директора  привредног друштва „Арена Београд".

Средства из овог уговора биће усмерена на ревитализацију и функционална побољшања објекта Арене, која има намеру да у наредном периоду интензивира активности на организовању врхунских спортских, музичких, позоришних, артистичких и осталих уметничких и забавних догађаја, по којима се већ афирмисала у овом делу Европе.

Циљ Комерцијалне банке је да се под њеним именом, и око њеног имена, које је постало синоним успешног банкарства у Србији, окупљају највећа светска имена из области спорта, уметности  и других облика јавног наступања и учини их још ближим него до сада и Београђанима и осталим грађанима Србије и региона.

У постизању што бољих резултата, биће коришћена изузетно квалитетна искуства овакве сарадње, која имају највеће европске арене и њихови корисници права имена, као што су арене О2 у Лондону, Прагу и Берлину, Медиоланум у Милану, Турк Телеком у Истанбулу итд.

Свечано промовисање новог имена биће уприличено почетком септембра, након завршетка (прве фазе) естетског усклађивања спољашњег и унутрашњег изгледа „Комбанк Арене" са елементима дефинисаним у јавном конкурсу и у управо закљученом пословном уговору.
                                                                                                            Информативне службе                                                                                                           Комерцијалне банке и Арене Београд

Top