ШАБАН ШАУЛИЋ 06. октобра у Штарк Арени

Прошло је пола века откако је публика на Балкану прогласила Шабана Шаулића краљем фолк музике, а круна његове блиставе каријере биће музички спектакл који ће се десити 6.10. у „Штарк арени“ у Београду.
На догађају који се чекао педесет година легендарни певач публици ће приредити незаборавно вече испуњено музиком, стиховима, али пре свега непоновљивом емоцијом која је од првог дана овог певача сврстала у великане. „Дођи да остаримо заједно“, „Два галеба бела“, „Краљице мога срца“, „С намером дођох у велики град“, „Жал“, „Одлазиш, одлазиш“, „Голубица“, „Виђаш ли ми стару љубав“, „Нема ништа, мајко, од твога весеља“, „Верујем у љубав“, само су неке од песама које ће се наћи на концерту симболично названом „Још ову ноћ“. Овај емотиван назив одабрао је сам Шабан јер ће то, како је истакао, бити последња прилика да на једном месту чују све његове ванвременске хитове.

Зато, не пропустите прилику да присуствујете догађају који ће, већ сада је сигурно, остати уписан златним словима у историју домаће музике.

Top