Славни POSTMODERN JUKEBOX 12.12.2018!

Вирална "винтиџ" поп сензација, Postmodern Jukebox, наступиће у Штарк арени 12. децембра 2018. као увод у предновогодишње расположење. Овај популарни бенд је на турнеји са својим карневалом и носи назив "Повратак у црно и бело".

Postmodern Jukebox шоу представља бенд пун талентованих музичара, заједно са омиљеним певачима и бројним изненађењима. Било који фан бенда може рећи да искуство на њиховим наступима никада није два пута исто, нове песме и различите комбинације чланова дају јединствени обрт сваком концерту. Постмодерни Јукебоx познат је по својим јединственим обрадама савремених поп хитова и препознатљивом ретро поп стилу.

Мулти-талентовани колектив реинтерпретира савремене поп, rock и R&B хитове у стилу прошлих времена, од свинга преко рагтајма до Мотауна или, како то назива креатор Скот Бредли, стварају "поп музику у временској машини". Основан од стране Бредлија 2009. године, Postmodern Jukebox почео је да забавља 3,3 милиона гледалаца на свом YouTube каналу, док на Facebooku броји више од 1,5 милиона фанова.

За оне који су чули за Postmodern Jukebox и знају их на основу видео клипова, наступ уживо биће искуство на потпуно другом нивоу. То је бурна забава којом би се 20-их поносио Велики Гетсби, помешана са свинг ноćима 60-их, зачињена са мало соула и класичног рока који ће учинити да публика целе ноћи твистује или тверкује - зависно од тога у којим периодима је њихово расположење. Postmodern Jukebox турнеја је јединствена мешавина талената и личности који чине шоу увек забавним и константно свежим и узбудљивим.

Улазнице у продаји од четвртка 21. јуна на благајнама Штарк арене, Билет центра, CS Eventim и онлине на www.starkarena.co.rs.

 

Top