ANDRÉ RIEU

Детаљи

Датум: 24.11.2022.
Време: 20:00
Место: Штарк Арена
Организатор: Star produkcija

Подели
Ознаке
Штарк Арена Star produkcija
ANDRÉ RIEU

ANDRÉ RIEU KОНЦЕРТ ЈЕ ОДЛОЖЕН ЗА 24. НОВЕМБАР 2022. ГОДИНЕ У 20.00 ЧАСОВА

 

Драги And Rieu - фанови,

Са великим жаљењем морамо објавити одлагање концерта And Rieu -а и Johann Strauss Orchestra за 2022. годину, због тренутних прописа који се тичу пандемије COVID -а која је у току.

And Rieu и његов 60-члани Johann Strauss Orchestra, његови солисти, хор, техничари и цела екипа толико су се радовали повратку у Србију и желели су да се поново врате на сцену након 18 месеци немогућности наступања.

Али, нажалост, неповољна епидемиолошка ситуација у земљи узрокована коронавирусом и ограничења јавних окупљања ове године то чине немогућим, а сигурност вас, наше вољене публике и велике породице Andre Rieu-а, увек нам је највећи приоритет.

Напорно смо радили на томе да омогућимо нови датум, 24. новембар 2022. године.

 

Купљене улазнице важе за нови датум и није их потребно мењати. Уколико вам нови датум не одговара, молимо вас да поднесете захтев за повраћај средстава на mail office@tickets.rs. Рок за подношење захтева је од 15. октобра, па до 15. новембра 2021. године. Након наведеног термина, захтеви за повраћај новца неће бити прихваћени и сматраће се да су купци прихватили нови термин концерта.

 

„Драги моји обожаваоци у Србији, толико сам се радовао као и ви, што ћу се поново вратити на сцену и пружити вам сјајно вече препуно музике, романтичног плеса, смеха и певања, које пропуштамо, у сада већ дугом периоду. Али нажалост то за нас још увек није могуће. Али видећемо се у новембру 2022. године! Пуно љубави из Мастрихта, и пуно вам хвала на лојалности и стрпљењу. ”- изјавио је Rieu.

Top