AЦА ЛУКАС

Детаљи

Датум: 03.11.2023.
Време: 19:00
Место: Штарк Арена
Организатор: HYPE produkcija

Подели
Ознаке
Штарк Арена HYPE produkcija
AЦА ЛУКАС

ДВЕ СЕНЗАЦИЈЕ У ИСТОМ ДАНУ: ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА "КАФАНА НА БАЛКАНУ" И КОНЦЕРТ АЦЕ ЛУКАСА

Hype production у синергији са ћерком Hype entertainment су синоним за непресушни извор иновативних и аутентичних пројеката и у том маниру настављају са изненађењима и најављују нове подухвате за 2023. годину и два спектакла у једном дану.

3. новембра 2023. године очекује вас несвакидашњи догађај и брилијантан спој премијере филма "Кафане на Балкану" од 19 часова у Штарк Арени, а одмах по завршетку филма, од 21 часова почиње сензационалан концерт највеће музичке звезде на Балкану, Аце Лукаса и Фолк Хаус Бенда.

Улазнице су у продаји на Ticket Vision продајним местима као и онлајн на tickets.rs.

Саша Мирковић, директор и власник Hype production заједно са својим тимом приказаће публици један потпуно нови концепт догађаја који није виђен на нашим просторима, амалгам незабележено доброг мултимедијалног пројекта, светске продукције и фантастичног садржаја.

Филм „Кафана на Балкану“ настаје по мотивима живота музичке звезде Александра Вуксановића познатијег као Аца Лукас и демистификује све детаље из његовог приватног и професионалног сегмента живота.

Главног лика, Пеђу Ковача тумачи Младен Совиљ, а у главним улогама ће се наћи и глумци: Бранка Катић, Андрија Кузмановић, Мима Караџић, Јово Максић, Марија Пикић, Радоје Чупић и многи други.

Након премијерног приказивања филма "Кафане на Балкану" који је тренутно у снимајућој фази под редитељском палицом Сузане Пурковић, публика ће уживати у импресивном музичком опусу и највећим хитовима Аце Лукаса.

Аца Лукас ће 3.11.2023. прославити и свој рођендан са вољеном публиком, те ће баш то додати посебну чар овом догађају а највећа журка на Балкану постаће највећи догађај на Балкану.

*Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на HYPE production office@hypetv.rs и на  office@tickets.rs

 

Top