АЦА ЛУКАС

Детаљи

Датум: 03.11.2022.
Време: 21:00
Место: Штарк Арена
Организатор: HYPE produkcija

Подели
Ознаке
Штарк Арена HYPE produkcija
АЦА ЛУКАС

ЈЕДНА РАСПРОДАТА АРЕНА ЈЕ МАЛА ЗА НАЈВЕЋУ БАЛКАНСКУ ЗВЕЗДУ: ЛУКАС ЗАКАЗАО И ДРУГИ КОНЦЕРТ У АРЕНИ!

Највећу журку на Балкану, спектакуларни концерт Аце Лукаса и Фолк Хаус бенда, а уједно и први концерт у Штарк Арени након пандемије изазване Корона вирусом, који је одржан 14.04.2022. године, обележила је атмосфера која ће се дуго памтити. Улазнице су распродате у рекордном року, те је Hype продукција одлучила да изненади публику и најави јо једну Највећу журку на Балкану 03.11.2022. године од 21 часова у Штарк Арени.
Улазнице су доступне на Ticket Vision и tickets.rs  и продајним местима.

Ова два концерта музичке мега звезде, Аце Лукаса, симболизују круну  веома успешне посебне музичке каријере, а концерт који вас очекује  трећег новембра биће права музичка посластица обзиром да ће Аца прославити свој рођендан заједно са армијом фанова.

Након широког спектра успеха који су се низали током вишегодишње музичке каријере,  2021.годину обележила су нова достигнућа - Од објављене аутобиографске књиге “Ово сам ја” која ће бити екранизована и представљена у серији “Кафана на Балкану”, велике турнеје на стадионима широм Србије, албума “Успаванка за озбиљне бебе”, до нових песмама у оквиру албума “Оскар” -  “Опет је данас недеља”, нумера посвећена Џеју Рамадановском која је уједно и прва нумера на поменутом албуму, “У три лепе”, затим дует са музичком звездом Драганом Мирковић - “Сада и заувек” као и нумера “Оскар”. Разнобојном и јединственом опусу виртуозног Аце Лукаса у 2022. години придружују се и нова музичка дела, нумере “Покидан”, “Једном” и Дуге стазе” које су обориле све рекорде слушаности, а на првом концерту 14.04. снимљени су и први кадрови за серију и филм “Кафана на Балкану”.

Концерти Аце Лукаса продукцијски надмашују светске стандарде и сваки је за “Оскара”, као и предстојећи који нас очекује 03.11.2022. године.
 

Top