Pokloni za mališane iz Zvečanske

Predsednik Skupštine opštine Savski venac Nemanja Berić i član Veća Gradske opštine Strahinja Kukić zajedno sa direktorkom marketinga Štark arene, Angelinom Milutinović, obišli su danas Centar za zaštitu dece, odojčadi i omladine u Zvečanskoj i prisustvovali podeli paketića koje je za mališane ove ustanove obezbedila Štark arena.

Nemanja Berić je zahvalio upravi Štark arene jer su donacijom paketića za decu iz Zvečanske pokazali društvenu odgovornost.

– Ovakvi gestovi mališanima vraćaju osmeh na lice – rekao je on i dodao da nije suština samo u pomoći, već u brizi i pažnji koja se pruža i komunikaciji sa decom.

-Važno je da pokažemo da nisu sami i da o njima ne brinu samo zaposleni u ovoj ustanovi – poručio je Berić.

Cilj Štark arene je da kroz svoje poslovanje, obavezno jedan segment bude društveno odgovorno koncipiran. Svaki događaj u Štark areni je dostupan svim osetljivim kategorijama društva, a posebno nezbrinutoj deci jer za njih obezbeđujemo po svakom događaju određeni broj ulaznica. Ovoga puta smo malo izašli iz tih okvira i posetili Centar za zaštitu dece, odojčadi i omladine u Zvečanskoj i zajedno sa predstavnicima opštine Savski venac donirali im paketiće sa proizvodima Soko Štarka. Osmesi dece, njihovo bezbrižno odrastanje uz kvalitetan nadzor svih angažovanih lica u Centru je ono što će nam biti podsticaj za sve buduće aktivnosti koje planiramo. Stojimo na raspolaganju svim relevantnim institucijama, opštini Savski venac i gradskoj Upravi za sve buduće aktivnosti koje planiraju na poboljšanju uslova smeštaja dece i njihovog kvalitetnog odgoja – rekla je Angelina Milutinović.

Predstavnici Opštine i Štark arene obišli su sa koordinatorkom Prihvatilišta Ljubicom Bzenić prostorije Centra u Zvečanskoj i družili se sa štićenicima ove ustanove.