LZ7 предгрупа на концерту Џејсона Дерула

Електро денс поп перформанс из Лондона и Манчестера, LZ7, наступиће као предгрупа Џејсону Дерулу, 28. октобра у Штарк Арени.

Мисија LZ7 је да музика заобиђе интелект и комуницира директно са душом. Својим заразним мелодијама, ЛЗ7 свакако зна како да продрма публику.

Од самог почетка, LZ7 одржава релевантност и искреност у својој музици, који долазе из срца које види оно најбоље у младима. Бенд примењује своја лична искуства у музици, чиме дају слушаоцу бољи увид у то одакле су и куда иду са својом музиком. Предвођени Линџ-ом, Саин Лоуис-ом и Лилy Џо-ом, а подржани бендом уживо, LZ7 уживо је дефинитивно нешто што не треба пропустити.

Њихови веома успешни синглови „Home“ ,„So Good“, „Give my All“,„Perfect Day“ одлично се котирају на MTV Hits Clubland-у, као и у NME магазину, Pop Justice и Dancing Astronaut, уз велике љубитеље који дају кредибилитет индустрији. Иза себе имају преко 3 милиона прегледа и 300 000 скинутих песама, и више од 100 000 пратилаца на мрежама.

Улазнице за концерт у продаји на благајнама Штарк Арене и Билет Центра, на свим продајним местима ЦС Евентима и онлине на www.starkarena.co.rs.