BRYAN ADAMS

Detalji

Datum: 12.12.2023.
Vreme: 20:00
Mesto: Štark Arena
Organizator: Sky Music

Podeli
Oznake
Štark Arena Sky Music
BRYAN ADAMS

Skymusic sa ponosom predstavlja Bryan Adams, čuvenog rok pevača,tekstopisac, gitaristu, basistu i producenta, koji će u okviru svetske turneje pod nazivom„So happy it hurts“ nastupiti pred domaćom publikom 12. decembra u beogradskoj Štark Areni!

Legendarni kantautor, koji uživa reputaciju jednog od najcenjenijih i najuzbudljivijih live izvođača na svetu, prirediće nezaboravno veče rokenrola i vanvremenskih hitova koje domaća publika, bez obzira na starosnu dob, prepoznaje već na prve taktove!

"Summer of '69", "Heaven", "Everything I Do (I Do It for You)", “Cuts like a knife“, „18 till I die“ i „Please forgive me“, „Have you ever really loved a woman”, „It’s only love“  koju je Bryan Adams u originalu svojevremeno snimio sa Tina Tarner samo su neki od muzičkih remek-dela koje je popularni muzičar u svojoj više od četiri decenije dugoj karijeri stvorio i otpevao.

Objavio je 17 albuma, sa nekoliko stotina miliona prodatih primeraka širom sveta. Samo u prošloj godini objavio je četiri albuma – „So happy it hurts“, koji je nominovan za nagradu Grammy, zatim „ Pretty Woman – The Musical i dva albuma sa najvećim hitovima – Classic, I i II deo.

Govoreći o nagradama, Adams je tokom svoje višedecenijske karijere tri puta bio nominovan za nagradu Oskar, pet puta za Zlatni Globus, a dobitnik je čak 20 Juno priznanja kao i prestižne Grammy nagrade.

CENE ULAZNICA:

Parter (promo cena) - 3.500 RSD

Nivo 200 II kategorija - 5.900 RSD

Nivo 200 I kategorija - 6.900 RSD

VIP Tribina - 7.500 RSD

Ulaznice su u prodaji putem eFinity  aplikacije, sajta EFINITY.RS, a možete ih kupiti i na eFinity  prodajnim mestima (TC Rajićeva 1. sprat; blagajna Štark Arene).

*Slobodni smo da čujemo svaku vašu pohvalu i kritiku koju možete poslati na office@efinity.rs

 

Top