MIROSLAV ILIĆ

Detalji

Datum: 15.12.2023.
Vreme: 20:00
Mesto: Štark Arena
Organizator: HYPE produkcija

Podeli
Oznake
Štark Arena HYPE produkcija
MIROSLAV ILIĆ

 IMPOZANTAN KONCERT MIROSLAVA ILIĆA U ŠTARK ARENI BIĆE PRAVA MUZIČKA POSLASTICA ZA LJUBITELJE NARODNE MUZIKE

Nakon dva grandiozna koncerta povodom pedeset godina virtuozne karijere, velikan domaće muzičke scene, Miroslav Ilić, u sinergiji sa Hype produkcijom najavljuje još jedan veliki koncert koji će se održati 15. decembra 2023. godine od 20 časova u Štark Areni.

Ulaznice su dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima kao i onlajn na www.tickets.rs.

Bard narodne muzike, Miroslav Ilić je davne 1972. godine započeo blistavu karijeru koja je od samog početka krenula uzlaznom putanjom i sada već broji milionske tiraže i priznanja. Ekvivalent uspeha astronomskih razmera a ujedno i veoma zanimljiva činjenica - u vreme kada su "Bitlsi", britanski rok i pop bend, bili na samom vrhuncu popularnosti i u jednoj godini prodali preko 500 000 ploča, Miroslav ih je nadmašio i to duplo, sa 1 200 000 prodatih ploča. Takođe, fascinantan je podatak da Miroslavljev muzički opus čini više od 247 snimljenih mesama i da niko na svetu nije dostigao tu brojku. Samo neki od hitova su: “Nije život jedna zena”, “Još te nešto čini izuzetnom”, “Vino točim a vino ne pijem”, “Ova noć”, “Jesen sedamdeset i neke”, “Lažu da vreme leči sve“, “Polomiću čaše od kristala”, ”Luckasta si ti”, “Božanstvena ženo”, “Voleo sam devojku iz grada”, “Pozdravi je pozdravi” kao i mnogi drugi.

Koncert Miroslava Ilića, 15. decembra 2023. godine od 20 časova u Štark Areni biće prava muzička poslastica za ljubitelje narodne muzike koji će imati priliku da uživaju u brojnim pesmama koje se smatraju evergreen hitovima na našim prostorima.

*Slobodni smo da čujemo svaku vašu pohvalu i kritiku koju možete poslati na HYPE production office@hypetv.rs i na  office@tickets.rs

 

 

Top