SEKA ALEKSIĆ 14. APRILA U ŠTARK ARENI

 

Drugi po redu veliki solistički koncert Svetlane Seke Aleksić, 14. aprila 2018. u Štark Areni u Beogradu, u organizaciji “KAMARAD PRODUKCIJA” d.o.o.


 

Već deceniju i po (15 punih godina) Seka Aleksić važi za jednu od najboljih pevačica na našoj muzičkoj sceni, ona je taj imidž izgradila zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, harizmatičnosti, dobrim pesmama i izvanrednom i jedinstvenom glasu kao i energiji koju pruža.

Ovaj koncert, koji će po mnogo čemu biti jedinstven i autentičan, predstavljaće promociju poslednja dva albuma „LEK ZA SPAVANJE“ i „KOMA“ (uz novi singl-spot koji izlazi početkom februara ove godine) i naravno veliki uspeh dugogodišnje uspešne karijere jedne od najkvalitetnijih i najpopularnijih pevačica domaće folk scene, prepoznatljive po velikom broju hitova, odličnim vokalnim mogućnostima i dobroj atmosferi na koncertima i nastupima kako u našoj zemlji, regionu tako i u inostranstvu. 


Kada je 2002. godine izdala svoj prvi CD, sa vodećom numerom „Da sam muško“ bilo je jasno da je estradno nebo dobilo novu zvezdu. Godinu dana kasnije drugim albumom gde su se izdvojili hitovi „Crno i Zlatno“ i „Ko da sutra ne postoji“ Seka potvrđuje svoje sigurno mesto na estradi. 2005. godine izdaje album „Dođi i uzmi me“ i od tada kreće vrtoglavi uspon ka samom vrhu, dok se istovremeno za njene nastupe traži karta više. Ogromna popularnost nije je ponela, ostala je prirodna i spontana uvek spremna da se odazove mnogobrojnim humanutarnim akcijama kao i da odvoji vreme za pošotavaoce njenog rada. Albumi „Kraljica“ (2007.) i „Slučajni partneri'“ (2009.) bili su uvertira za prvi veliki solistički koncert 23.10.2010 u Beogradskoj Areni. U proleće 2012. Seka izdaje svoj 6. album pod nazivom „Lom“, a 2015.godine „Lek za spavanje“  gde su se pored naslovnog izdvojili hitovi „Crveni Ruž“ i „Ti se hrani mojim bolom“. 2017. Godine izdaje album „Koma“ na kome je svaka pesma xit za sebe, što je pevačicu i navelo da počne da razmišlja o novom poduhvatu.

Top