KИНОЛОШКИ ХЕПЕНИНГ ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ

Трећи пут заредом, Кинолошко друштво Нови Београд, на најлепшем месту у Београду, испред Штарк Арене, организује, 6. октобра 2018,  чак 3 кинолошка догађаја, на радост многобројних власника куца.

1.Нај Њушка Београда-избор за најлепше куце Београда је приредба на коју могу да се пријаве власници свих мешанаца и расних паса из целе Србије и региона. Куце и њихови власници учествују у веселим категоријама: нај поглед, нај реп, куца која највише личи на свога власника, најнепослушнија куца, најлепши пар-дете и пас . Победници свих категорија учесвују у финалном избору за НАЈ ЊУШКУ БЕОГРАДА.

2.Трећа специјализована изложба белгијских овчара је такмичење којим се Србија може похвалити, јер је једина земља ex Yu у којој се такво такмичење одржава. Очекујемо да, поново, будемо добри домаћини страним и домаћим такмичарима, власницима белгијских овчара и да уживамо у екстеријеру гренендала, тервиерена, малиноа и лакеноа-дакле у лепоти сва 4 варијетета белгијских овчара. Иначе, ове године славимо 30 година од званичне  регистрације првог белгијског овчара у Србији.

3.Испит социјализације ISP BH, тј. испит понашања паса ( расних и мешанаца), пре свега  у урбанизованим срединама, заокупиће пажњу, сигурни смо, и старијихи млађих гледалаца.

Еминентне судије ће судити такмичења, а споменућемо Сандру Дубах из Холандије и Слободана Радосављевића из Србије, а Нај Њушку  Београда, бираће Катарина Мартић, Наташа Пајкић и Ивана Стругаревић.

Као и предходних година, очекује се велики број и куца посетилаца, тако да ће то бити прави породични догађај.

Медијски пријатељи су: Српски телеграф , ТВ серија Пет Фрeндли, Компанија Новости-ревија ЗОВ,  Курир и  Ало.

Организатори: КИНОЛОШКО ДРУШТВО НОВИ БЕОГРАД И КЛУБ БЕЛГИЈСКИХ ОВЧАРА СРБИЈЕ Б.О.С.