Fitnes centar

 • Početna
 • Trim kabinet
 • Sauna
 • Instruktori
 • Programi
 • Aktuelnosti
 • Galerija
 • Cenovnik
 • Kontakt

Početna

FITNES CENTAR ŠTARK ARENE pruža klijentima jedinstvenu sredinu za efikasno unapređenje njihovih telesnih sposobnosti i ostvarenje željenih ciljeva, uz konstantan nadzor visokostručnog osoblja.

FITNES CENTAR se nalazi u sklopu ŠTARK ARENE, i prostire se na više od 300 m2. U modernom i originalnom ambijentu, opremljenom u skladu sa savremenim standardima u oblasti fitnesa. Prostor centra čine prijemni deo, svlačionice sa tuš kabinom i ormarićima za garderobu, soba za masažu i centralna prostorija za trening. Celokupan prostor centra je klimatizovan sa regulisanim parametrima vlažnosti i temperature, što čini trening prijatnijim.

FITNES CENTAR ŠTARK ARENE jedini u zemlji poseduje nove, originalne sprave sa sertifikatima, italijanskog proizvođača opreme – PANATTA.

U savremenom enterijeru, stručno osoblje vam omogućava rad u prijatnoj atmosferi. U ponudi je veliki izbor sprava za body building kao i najsavremenije cardio linije mašina, traka za hodanje, stepera, bicikla sa naslonom, kao i širok raspon tegova. Raznovrsnost naših programa doprinosi sprečavanju pojava monotonije, stvaranju platoa u vežbanju i podstiče svestraniji razvoj tela i sposobnosti.

Trim kabinet

TRIM SALA ŠTARK ARENE

U sklopu Štark Arene otvoren je prostor za grupna vežbanja i iznajmljuje se sportskim klubovima, sportskim školama kao i sportskim udruženji koji imaju priliku da u najprestižnijem objektu na ukupno 130m2 obezbede svojim korisnicima vrhunske uslove za treninge.

Prostor Trim sale je multifunkcionalan i lako je prilagodljiv svim vidiovima vežbanja. Takođe, Trim sala poseduje jedinstven sistem za zagrevanje i hladjenje koji pruža mogućnost idealnom vežbanju. Ulaz u salu se nalazi na severnoj strani Štark Arene. Prostor Trim sale za vežbanje opremljen u skladu sa svim standardima treniga, poseduje poziciona ogledala, ozvučenje, profesinalnu gumiranu podlogu, kao i tatami. U  sklopu sale se nalaze svlačionice sa tuševima, i profesinalnim garderobnim ormarićima.

Sala je idealna sa sve vrste grupnih vežbanja, aerobika, pilatesa, borilačkih sportova, školice sporta itd.

Sauna

Savremeni način rekreativnog treninga ne može se zamisliti bez pratećih sadržaja, a prvenstveno bez prisustva saune. Kada znamo da boravak u sauni doprinosi boljem zdravlju, kondiciji tela i uma koji doprinosi kompletnijem i boljem izgledu, onda je razumljiv značaj prisustva ovakvog sadržaja.Ako redovno posećujete saunu Vaša koža dobija na elastičnosti i glatkoći, poboljšaćete cirkulaciju tela. Korišćenje saune se posebno preporučuje ljudima sa masnom kožom, zato što toplota i vlažnost vazduha unutar saune, imaju odlično dejstvo na razmenu materija unutar organizma. Isto tako, prisutni su i naizmenično nastupaju hladniji i topliji nadražaji, što rezultira boljom cirkulacijom u telu, a samim tim i ćelije se uspešnije obnavljaju. Koža se rešava izumrlih ćelija i izabcivanjem nus proizvoda što ima dejstvo blagog ljuštenja kože tj pilinga.

Takodje, treba napomenuti da sauna jača srce i krvotok, jer jedna poseta sauna može da se uporedi sa  30 minuta trčanja u prirodi.

Boravak u sauni u kombinaciji sa tuširanjem nakon saune, doprinosi jačanju imunog sistema, stimuliše cirkulaciju, vrši snažnu detoksikaciju organizma i umanjuje stres.

U našem  Fitnes centru pored usluga treninga našim klijentima nudimo i korišćenje Finske suve saune kako bi im omogućili potpuni užitak i relaksaciju. Posedujemo ukupno dve saune, po jedna u muškoj i ženskoj svlačionici, sa kapacitetom od pet mesta.

Instruktori

Marko Perić

Menadžer fitnes centra

Ostali treneri

U savremenom enterijeru, stručno osoblje vam omogućava rad u prijatnoj atmosferi.

 • Nemanja Mladenović
 • Miloš Ljubinac
 • Davorin Imširović

Програми

 • Individualni paket

  Individualni paket podrazumeva način treniranja u okviru kojeg su predviđena sva antropomotorička, antropometrijska,fiziološka i funkcionalna testiranja, kako bi se prikupili svi relevantni podaci za organizaciju treninga sa jasno definisanim ciljem u skladu sa željama i potrebama klijenta. Pored testiranja i programiranja treninga, ovakav vid treniranja predviđa sprovođenje treninga u saradnji sa trenerom ,,1na1″, koji kontroliše i nadgleda izvođenje vežbi i sprovođenje celokupnog programa od prvog do poslednjeg minuta svakog treninga. Ovaj program vežbanja prati vaš celokupan napredak vodi računa o vašem zdravlju, kondiciji i pomaže vam da ostvarite željene rezultate u najkraćem vremenskom periodu.

  Individualni Arena program uključuje sledeće privilegije:

  1. Pristupnica
  2. Profil
  3. Članska karta
  4. Bade mantil, peškir
  5. Pojas za vežbanje
  6. Plan režima ishrane i kalorijska tabela

  Korisnici ovog paketa imaju dostupnu kompletnu uslugu našeg kluba , uključujući i Kardio liniju u ograničenom vremenskom trajanju u dogovoru sa našim trenerima.

  Solo arena paket

  Pruža mogućnost svakodnevnog treniranja u vremenu od 07:30h do 15h (prepodnevna karta), ili 07:30h do 22h (celodnevna karta) u roku od mesec dana.

  Ukoliko ne želite da vam mi kreiramo način treninga, u našem prostoru možete sprovesti vaš program rada.

  Podrazumeva samostalno vežbanje, ali uz prisustvo trenera u zoni vežbanja klijenta ,i eventualno pokazivanje principa rada sprava od strane trenera. U našem klubu svaki član uvek zna šta da radi i to na najbolji mogući način.

  Studenti mogu uz overen indeks dobiti popust -15% na uplaćen program.

  Za vreme akcije otvaranja fitnes centra, korisnici ovog paketa mogu koristiti gratis Kardio liniju u ograničenom vremenskom trajanju u dogovoru sa našim trenerima.


 • Poluindividualni paket

  Poluindividualni paket podrazumeva način treniranja u okviru kojeg su predviđena sva antropomotorička, antropometrijska,fiziološka i funkcionalna testiranja, kako bi se prikupili svi relevantni podaci za organizaciju treninga sa jasno definisanim ciljem u skladu sa željama i potrebama klijenta. Pored testiranja i programiranja treninga, ovakav vid treniranja predviđa sprovođenje treninga u saradnji sa trenerom ,,3 na1″, koji kontroliše i nadgleda izvođenje vežbi i sprovođenje celokupnog programa od prvog do poslednjeg minuta svakog treninga. Ovaj program vežbanja prati vaš celokupan napredak vodi računa o vašem zdravlju, kondiciji i pomaže vam da ostvarite željene rezultate u najkraćem vremenskom periodu.

  Uključuje posebne popuste za firme i bonus usluge.

  Poluindividualni program uključuje sledeće privilegije:

  1. Pristupnica
  2. Profil
  3. Članska karta
  4. Pojas za vežbanje
  5. Plan režima ishrane i kalorijska tabela
  6. Bade mantil, peškir


 • Krav Maga


  KRAV MAGA je praktičan I taktički system koji uči kako preduprediti, suočiti se I prevazići svaku vrstu nasilja I napada. Krav Maga priprema vežbače u oblastima samoodbrane, samozaštite, borbenih veština, kao I veštini odbrane drugih i sve to na jedinstven I razumljiv način.

  Krav Maga je sistem samoodbrane i borbenih veština nastao u Izraelu za potrebe Izraelskih Odbrambenih Snaga – IDF (Israel Defense Forces). U bukvalnom prevodu Krav Maga znači ”kontaktna borba“.

  Krav Maga nije takmičarski sport, umesto toga to je moderan, praktičan I dokazan sistem samoodbrane zasnovan na posebnim principima I konceptima koji uključuju realne životne situacije. Sistem se lako uči i usvaja, a izvodi se prirodno i intuitivno. Krav Maga je u potpunosti zasnovana na nauci i jednostavnim, prirodnim, refleksnim pokretima.
  Krav Maga je kreirana sa akcentom na postizanje visoke obučenosti i efikasnosti za kratak vremenski period.
  Krav Maga se sastoji od različitih fizičkih tehnika, ali takođe ugrađuje u praktikanta jedinstven mentalni sklop stvoren da ojača borbeni duh. U treningu se primenjuju specifične metode kako bi se simulirao stres i kako bi se pripremili na surovost I realnost prave borbe za život. Krav Maga uključuje izazovne trening metode koje stavljaju pojedinca pod visok emocionalni I fizički stres. Metode su se pokazale kao efikasne u bezbroj pravih borbenih situacija.
  Sistem neprestano dobija pohvale od eksperata borilačkih veština I onih koji svakodnevno koriste poput vojske, policije, bezbednosnih službi, telohranitelja upravo zbog svoje praktične primene i svog realističkog pristupa samoodbrani.
  Krav Maga se koristi u najelitnijim specijalnim jedinicama u Izraelu i širom sveta. Krav Maga sistem je osnovao Imi Lihtenfeld, a dalje se razvijao i modifikovao od strane vrhunskih instruktora Internacionalne Krav Maga Federacije( IKMF ).

 • Redukcioni program

  Redukcioni Arena program

  Redukcioni program predstavlja pravilan način skidanja kilaže, korigovanja loših navika, pravilan režim ishrane i treninga. Predviđena je kompletna wellness analiza, izrada programa i smernice za pravilan način ishrane.

  Redukcioni trening organizovan je u tri celine:

  1. Uvodno kardio vežbanje
  2. Rad u parteru i na spravama
  3. Završno kardio vežbanje i istezanje
  4. Program se pravi u zavisnosti od potreba vežbača i na osnovu naše kompletne wellness analize koja pruža potpunu sliku o trenutnom stanju vežbača po kojoj se kasnije meri i određuje napredak.

  Redukcioni program program uključuje posebne popuste za firme i bonus usluge.

  Redukcioni program uključuje sledeće privilegije:

  1. Pristupnica
  2. Profil
  3. Članska karta
  4. Plan režima ishrane i kalorijska tabela
  5. Bade mantil, peškir

 • Ispravi se i vežbaj

  JEDINSTVENI ZDRAVSTVENO-SPORTSKI PROGRAM ZA ISPRAVLJANJE KIČME, U FITNESS CENTRU ŠTARK ARENE

  Deformiteti kičmenog stuba i poremećaji držanja kod dece i odraslih u većini slučajeva su posledica savremenog načina života koji nas je udaljio od kretanja kao jednog od osnovnih svojstava svakog čoveka. Na osnovu podataka Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, 20% dece ima degenerativne promene na kičmenom stubu, dok je visok procenat odraslih osoba koje imaju probleme sa kičmom i osteoporozom (svaka treća žena i svaki osmi muškarac obole od osteoporoze). Iz tog razloga pokrenut je jedinstveni zdravstveno-sportski program u Fitness centru ŠTARK Arene, „Ispravi se i vežbaj“, u saradnji sa fondacijom „Spinalni centar Milinković“, koji sa radom zvanično počinje 04. septembra.

  Ovaj program, namenjen i deci i odraslima, obuhvata lekarski pregled prof. dr Zdeslava Zdenka Milinkovića, koji je osnivač projekta, spinalni hirurg i lekar Teniskog saveza Srbije. Nakon pregleda, zainteresovanima će biti propisane odgovarajuće vežbe koje će nadzirati stručni instruktori, obučeni za probleme kičmenog stuba.

  „Ispravi se i vežbaj“ je osmišljen kao savetovalište namenjeno da se prepozna i na vreme identifikuje problem sa kičmom.

  Osnovni ciljevi ovog programa jesu da se podigne opšta svest o problemima deformiteta kičmenog stuba kao i širenje znanja o degenerativnim promenama kičme kao osnovnom uzroku pojave bola u leđima. Rano otkrivanje deformiteta kod dece uz stručan nadzor lekara specijaliste kojiu prati adekvatna fizička aktivnost u mnogome će pomoći da se smanji procenat pojave deformiteta.

  FONDACIJA “SPINALNI CENTAR MILINKOVIĆ“ pokrenula je 2009. godine projekat „ISPRAVI SE I VEŽBAJ“ koji je imao za cilj da se javnost upozna sa problemima prevencije i lečenja deformacije, povreda i oboljenja kičmenog stuba kako kod dece, tako i kod odraslih osoba i sportista.

  FITNES CENTAR ŠTARK ARENA obuhvata 300m2 od čega je 160 m2 prostor za vežbanje opremljen najsavrenenijom opremom. Pored vrhunskih uslova za treninge koje pruža Fitnes centar ŠTARK Arena, njega karakteriše veoma profesionalno i stručno osoblje sastavljeno od vrhunskih kondicionih trenera, kao i besplatan parking prostor.

Aktuelnosti

ISPRAVI SE I VEŽBAJ

JEDINSTVENI ZDRAVSTVENO-SPORTSKI PROGRAM ZA ISPRAVLJANJE KIČME, U FITNESS CENTRU ŠTARK ARENEDeformiteti kičmenog stuba i poremećaji držanja kod dece i odraslih u većini slučajeva su posledica savremenog načina života koji nas je udaljio od kretanja kao jednog od osnovnih svojstava svakog čoveka. Na osnovu podataka Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, 20% dece ima degenerativne promene na kičmenom stubu, dok je visok procenat odraslih osoba koje imaju probleme sa kičmom i osteoporozom (svaka treća žena i svaki osmi muškarac obole od osteoporoze). Iz tog razloga pokrenut je jedinstveni zdravstveno-sportski program u Fitness centru Štark Arene, „Ispravi se i vežbaj“, u saradnji sa fondacijom „Spinalni centar Milinković“, koji sa radom zvanično počinje 04. septembra.

Ovaj program, namenjen i deci i odraslima, obuhvata lekarski pregled prof. dr Zdeslava Zdenka Milinkovića, koji je osnivač projekta, spinalni hirurg i lekar Teniskog saveza Srbije. Nakon pregleda, zainteresovanima će biti propisane odgovarajuće vežbe koje će nadzirati stručni instruktori, obučeni za probleme kičmenog stuba.

„Ispravi se i vežbaj“ je osmišljen kao savetovalište namenjeno da se prepozna i na vreme identifikuje problem sa kičmom.

Osnovni ciljevi ovog programa jesu da se podigne opšta svest o problemima deformiteta kičmenog stuba kao i širenje znanja o degenerativnim promenama kičme kao osnovnom uzroku pojave bola u leđima. Rano otkrivanje deformiteta kod dece uz stručan nadzor lekara specijaliste kojiu prati adekvatna fizička aktivnost u mnogome će pomoći da se smanji procenat pojave deformiteta.

FONDACIJA “SPINALNI CENTAR MILINKOVIĆ“ pokrenula je 2009. godine projekat „ISPRAVI SE I VEŽBAJ“ koji je imao za cilj da se javnost upozna sa problemima prevencije i lečenja deformacije, povreda i oboljenja kičmenog stuba kako kod dece, tako i kod odraslih osoba i sportista.

FITNES CENTAR ŠTARK ARENA obuhvata 300m2 od čega je 160 m2 prostor za vežbanje opremljen najsavrenenijom opremom. Pored vrhunskih uslova za treninge koje pruža Fitnes centar Štark Arena, njega karakteriše veoma profesionalno i stručno osoblje sastavljeno od vrhunskih kondicionih trenera, kao i besplatan parking prostor.

Galerija

Cenovnik

Kontakt

Kontakt informacije

Radno vreme

  • Ponedeljak – Petak
   07.30 – 22.00
  • Subota
   09.00 – 18.00
 • Nedelja
  10.00 – 14.00