Loading Догађаји
  • Овај догађај је прошао.

ЗДРАВКО ЧОЛИЋ 2. концерт

Детаљи

Датум:
30 новембар, 2019
Време:
8:00 pm - 10:00 pm
Догађај Categories:
,

Највећа звезда наше музичке сцене Здравко Чолић распродао је Штарк Арену у рекордном року! Због незапамћеног интересовања Чола је заказао за 30. новембар још један концерт у Арени! Хиљаде обожаватеља није часило часа да купи карте како би уживало у песмама свог омилљеног певача, па зато и не чуди што их је више од 16.000 „нестало брзином светлости“ . Карте за други концерт су од данас (7. октобар) у продаји по истим ценама.

Музичка легенда, једна од ретких која се може похвалити распродатим концертима на другом крају света, одржао је незапамћене концерте по Америци, а круна турнеје „Оно мало среће“ и највећи спектакл на којем ће да „гори ватра“ десиће се 29. и 30. новембра у Београду! Осим нових хитова „Тебе чувам за крај“, „Ничег није било између нас“ и „Оно мало среће“, публика ће уживати и у безвременским класицима „Мађарица“, „Станица Подлугови“, „Ти си ми у крви“ „Ружице моја рушка“, „Пјевам дању, пјевам ноћу“, „Ти живиш у облацима мала“…

„Једва чекам да поново запевам у Београду! Прошло је пет година од последњег дружења са дивном публиком и време је да поновимо! Стварно сам се ужелео! Сретан сам и са великим нестрпљењем чекам 29. и 30. новембар. – рекао је легендарни Здравко Чолић, који се јавио из Америке где је управо завршио своју више него успешну турнеју.