Loading Догађаји
  • Овај догађај је прошао.

MUSIC AWARDS CEREMONY (MAC)

Детаљи

Датум:
27 јануара
Догађај Categories:
,

Као што су организатори и најавили након прве одржане манифестације, MAC ће се проширити, па ће 2020. године у њему учествовати и Словенија, поред Хрватске, Србије, Босне и Херцеговине, Северне Македоније и Црне Горе. То значи да ће се и словеначки извођачи и бендови такође наћи на листама номинованих, а подразумева се и да ће најпознатији словеначки музичари наступити у ревијалном делу MAC-а. Осим тога, манифестација ће бити емитована и на словеначкој телевизији, као и на телевизијама у другим земљама учесницама.

Music Award Ceremony “спаја неспојиво”, па ће се тако и овога пута на MAC-у чути како звуци поп музике, тако и рока, хип-хопа, народне музике и трепа, најављују организатори.

MAC је постао регионално препознатљив и по свом аутентичном визуелном идентитету, који није изостао ни овога пута. На Инстаграм страници манифестације појавили су се први теасери који најављују догађај.

https://www.instagram.com/p/B5iodVeJreP/

https://www.instagram.com/p/B5qRslcgIHe/

MAC је прошле седмице награђен и међународним БЕА (Best Event Award) признањем у Милану, где је освојио треће место у категорији Музички догађај. Глобално такмичење на коме се бирају најбољи догађаји године и најбоље локације, огранизује ADC Group, у оквиру Bea World фестивала, међународног фестивала догађаја и комуникација (The International Festival of Events and Live Communication). Манифестација MAC ушла је и у финале избора за још два међународна признања – Eventex i German Brand Awards.