Loading Догађаји
  • Овај догађај је прошао.

ПАРНИ ВАЉАК

Детаљи

Датум:
9 новембра
Време:
8:30 pm - 11:30 pm
Догађај Categories:
,

Концерт Парног ваљка уместо 8. новембра биће одржан сутрадан, у суботу 9. новембра (20:00) у Штарк Арени у Београду.

 

До изненадног померања концерта Ваљка за један дан дошло је услед накнадно заказане кошаркашке утакмице између Црвене Звезде и Реала за 7. новембар у Штарк Aрени.

Парни Ваљак је познат и поштован због изузетно високих, светских продукцијских стандарда када је у питању техничка страна њихових живих наступа, а процењено је да би било немогуће за 24 часа поставити сву потребну опрему (велика бина, озвучење, расвета…) како би у првобитном предвиђеном термину Београђани у потпуности уживали у концерту. Стога су се организатор промотерска кућа Long Play и менаџмент Парног Ваљка одлучили на једини могућ корак: померање концерта за један дан, што омогућује Београђанима да у неколико дана уживају у два истинска спектакла – у Звездиној утакмици и концерту Ваљка.

„Кад је избор да ли да концерт одржимо у пуном свом сјају и величини или да га одрадимо половично ми бирамо прво. Из тог разлога помјерамо концерт за један дан, јер је немогуће продукцију коју припремамо за Београд поставити у 24 сата, једноставно нам треба више времена. Разумијемо, утакмица је исто тако важна и нашли смо тај компромис. Хвала на разумијевању“, каже Хусеин Хасанефендић Хус.

ВАЖНО! Све улазнице купљене за 8. новембар важе за 9. новембар и није их потребно мењати. Ко жели може карту вратити на продајном месту где је купљена.

Парни Ваљак је током 44 године био и остао један од највећих, најутицајнијих и најпопуларнијих бендова бивше Југославије, добитник бројних „Порина“ и мноштва осталих награда и признања, чији је музички стил с годинама еволуирао, али је остао веран  свом изворном рок изразу и претежито љубавној тематици. Од оснивања 1975. године у Загребу до данас, изузев кратке паузе 1988. и неактивности од 2006. до 2009. године, Парни Ваљак је одржао на стотине концерата, који остају упамћени по одличној повезаности с публиком и врхунској музичко-сценској изведби, коју увек прати продукција и организација светског квалитета.

О унутрашњој динамици између њега и Акија, и односима унутар бенда 44 године касније, Хус каже:“Имамо свијест о жртви и километражи, о свему што смо проживјели заједно и једно дубоко уважавање чињенице да смо се заиста борили да дођемо у позицију у којој смо сада. Таман да ништа друго не постоји, то је велика ствар. Ми смо различити људи, али имамо неке моменте које дијелимо. Постоји међусобно поштовање свих у бенду и пријатељски однос који је чвршћи од уговора, јер га немамо!“

Улазнице за концерт „44 Рунде“ Парног Ваљка у Београду  можете купити на благајни Штарк Арене и осталим продајним местима Ticket Vision-a, односно преко www.tickets.rs,, и коштају 1.800 динара за партер, док су за трибине 1.800, 2.000, 2.500 и 2.800 динара, односно 15.000 динара за ложу.

https://www.facebook.com/events/2281092485273684/