Loading Догађаји

Чаролија на леду

Детаљи

Почетак:
1 новембра
Крај:
3 новембра
Догађај Categories:
,

Мики Маус, Мини Маус, Паја Патак и Шиља припремају сцену за наступ са талентованим клизачким звездама које учествују у спектаклу Диснеy Он Ице Чаролија на леду.
Шоу почиње са Вајаном која креће на путовање препуно узбуђења са моћним полубогом Мауијем у авантуру спасавања њеног острва, на ком ће открити своје порекло.
Магију ће приказати принцезе Ана и Елса и забавни снешко Олаф, док певају задивљујуће песме попут “Сад је крај” и “На лето”.
Све ће постати фантастично када Себастијан, његов бенд из морских дубина и Тритонове ћерке направе велике таласе док представљалу Аријел у монтажи поп хитова осамдесетих година XX века.
Уплетите се у причу о одлучној Златокоси и њеном пратиоцу Флину Рајдеру, који у потрази за светлосним лампионима наилазе на групу грубијана из гостионице “Жуто паче”.
Проживите поново “Причу древну ту” када се Бел препусти новим авантурама а чаробни предмети, које поседује Звер, ступе на сцену како би извели бљештави клизачки спектакл, позивајући публику да “Буду њихови гости”.

Велика погодност – до краја маја можете остварити попуст од 20% за све карте сем за ВИП партер.
Улазнице можете купити и на 3 или 6 месечних рата, без камате, на продајним местима компаније Тицкет Висион у Штарк Арени, Билет Центру, Дому омладине Београд и Тржном центру Ушће.