Loading Догађаји
  • Овај догађај је прошао.

ЕРОС РАМАЦОТИ

Детаљи

Почетак:
24 септембар, 2019 -12:00 am
Крај:
25 септембар, 2019 -12:00 am
Догађај Categories:
,

Организатор

Charm Music Serbia

Место

Штарк Арена
Bulevar Arsenija Čarnojevića 58
Beograd, 11070 Serbia
+ Google Map
Telefon:
0900/ 11 00 11

Највећа италијанска поп звезда данашњице најавила је излазак новог албума “Vita Ce N’è” и велике светске турнеје у оквиру које ће посетити и Београд! Ерос Рамацоти наступиће 24. септембра 2019. године у Штарк Арени.

Један од највећих италијанских аутора и певача, Ерос Рамацоти (Eros Ramazzotti), најављује излазак новог албума “Vita Ce N’è”. Предстојеће издање  наћи ће се у продаји 23. новембра преко Полyдор-а и то у више формата: CD, CD Deluxe, 2LP, 2LP Colored & Super Box Deluxe.
У сарадњи са Facebook Италија, Ерос Рамацоти постао је први Италијан који је најавио албум и турнеју преко апликације “Video Premiere” која само што је почела да функционише у овој земљи. Такође, пратећи дигиталне иновације у музичком свету, решио је да корисницима Spotify-a да ексклузиву – претпродаја улазница за концерте на његовој предстојећој светској турнеји ићи ће искључиво преко ове мреже до 13. септембра када ће улазнице и званично бити у продаји.
Пре-саве на Spotify-u креће 10. септембра у поноћ, а у и исто време нови албум, који ћете моћи да слушате на италијанском и шпанском језику, у свим форматима моћи ће да се наручи и преко Амазона.

Велика светска турнеја која прати излазак новог албума Ероса Рамацотија креће наредне године у фебруару концертом у Минхену. “Vita Ce N’e World Tour” одвешће га у неке од највећих и најспектакуларнијих арена на 5 континената!
На нашу срећу и задовољство – Ерос је одлучио да поново посети Србију и ова турнеја довешће га и у Београд!

Нове песме али и неки велики стари хитови и несумњив квалитет и шарм ове вансеријске звезде, само су неки од разлога због којих не треба пропустити наступ Ероса Рамацотија – дођите 24. септембра 2019 .године у Штарк Арену!

Улазнице по цени већ од 3900 РСД су у продаји од четвртка, 13. септембра у 10 х на свим продајним местима Евентима као и онлине на www.eventim.rs.

Организатор: Charm Music Serbia

Линкови:
Web Site: www.ramazzotti.com
Facebook: @ramazzotti.eros.official
Instagram @ramazzotti_eros
Twitter: @RamazzottiEros