Loading Догађаји
  • Овај догађај је прошао.

ЗДРАВКО ЧОЛИЋ 6. концерт

Детаљи

Датум:
28 децембар, 2019
Догађај Categories:
,

Чоломанија само за вас!

Карте за пети концерт легенде наше музичке сцене Здравка Чолића су распродате! После два феноменална наступа у оквиру турнеје „Оно мало среће“, које је одржао 29. и 30. новембра у Арени, интересовање публике је још веће. Чола је зато на наговор својих бројних обожавалаца који су остали ускраћени за карте, одлучио да направи и шести спектакл. Концерт ће бити одржан 28. децембра у београдској Штарк арени, а улазнице су у продаји по истим ценама на благајни Штарк Арене, свим продајним местима Ticket Visiona и оnline на: www.tickets.rs.

„Само због вас и само за вас“ – рекао је Здравко и додао да је веома срећан што се поново после неколико година срео са својом дивном публиком и да му је срце пуно.

Комерцијално најуспешнији И критички најпризнатији певач ушао је у срца публике широм региона, а ни шест највећих дворана на Балкану није довољно да прими све оне који воле Здравка и његове непролазне хитове. Чоломанија је „омађијала“ једнако и жене и мушкарце и младе и старе и  сви хрле на најважнији музички догађај године. Трећи и четврти концерт биће одржани  13. и 14. децембра, а пети и шести 27. и 28. децембра.