Програми

Индивидуални пакет

Индивидуални пакет подразумева начин тренирања у оквиру којег су предвиђена сва антропомоторичка, антропометријска,физиолошка и функционална тестирања, како би се прикупили сви релевантни подаци за организацију тренинга са јасно дефинисаним циљем у складу са жељама и потребама клијента. Поред тестирања и програмирања тренинга, овакав вид тренирања предвиђа спровођење тренинга у сарадњи са тренером ,,1на1″, који контролише и надгледа извођење вежби и спровођење целокупног програма од првог до последњег минута сваког тренинга. Овај програм вежбања прати ваш целокупан напредак води рачуна о вашем здрављу, кондицији и помаже вам да остварите жељене резултате у најкраћем временском периоду.

Индивидуални Арена програм укључује следеће привилегије:

 1. Присутница
 2. Профил
 3. Чланска карта
 4. Баде мантил, пешкир
 5. Појас за вежбање
 6. Планрежима исхране и калоријска табела

Корисници овог пакета имају доступну комплетну услугу нашег клуба , укључујући и Кардио линију у ограниченом временском трајању у договору са нашим тренерима.

Соло арена пакет

Пружа могућност свакодневног тренирања у времену од 07:30х до 15х (преподневна карта), или 07:30х до 22х (целодневна карта) у року од месец дана.

Уколико не желите да вам ми креирамо начин тренинга, у нашем простору можете спровести ваш програм рада.

Подразумева самостално вежбање, али уз присуство тренера у зони вежбања клијента ,и евентуално показивање принципа рада справа од стране тренера. У нашем клубу сваки члан увек зна шта да ради и то на најбољи могући начин.

Студенти могу уз оверен индекс добити попуст -15% на уплаћен програм.

За време акције отварања фитнес центра, корисници овог пакета могу користити гратис Кардио линију у ограниченом временском трајању у договору са нашим тренерима.

 

Полуиндивидуални пакет

Полуиндивидуални пакет подразумева начин тренирања у оквиру којег су предвиђена сва антропомоторичка, антропометријска,физиолошка и функционална тестирања, како би се прикупили сви релевантни подаци за организацију тренинга са јасно дефинисаним циљем у складу са жељама и потребама клијента. Поред тестирања и програмирања тренинга, овакав вид тренирања предвиђа спровођење тренинга у сарадњи са тренером ,,3 на1″, који контролише и надгледа извођење вежби и спровођење целокупног програма од првог до последњег минута сваког тренинга. Овај програм вежбања прати ваш целокупан напредак води рачуна о вашем здрављу, кондицији и помаже вам да остварите жељене резултате у најкраћем временском периоду.

Укључује посебне попусте за фирме и бонус услуге.

Полуиндивидуални програм укључује следеће привилегије:

 1. Приступница
 2. Профил
 3. Чланска карта
 4. Појас за вежбање
 5. План режима исхране и калоријска табела
 6. Баде мантил, пешкир

Редукциони Арена програм

Редукциони програм представља правилан начин скидања килаже, кориговања лоших навика, правилан режим исхране и тренинга. Предвиђена је комплетна wеллнесс анализа, израда програма и смернице за правилан начин исхране.

Редукциони тренинг организован је у три целине:

 1. Уводно кардио вежбање
 2. Рад у партеру и на справама
 3. Завршно кардио вежбање и истезање
 4. Програм се прави у зависности од потреба вежбача и на основу наше комплетне wеллнесс анализе која пружа потпуну слику о тренутном стању вежбача по којој се касније мери и одређује напредак.

Редукциони програм програм укључује посебне попусте за фирме и бонус услуге.

Редукциони програм укључује следеће привилегије:

 1. Приступница
 2. Профил
 3. Чланска карта
 4. План режима исхране и калоријска табела
 5. Баде мантил, пешкир

Исправи се и вежбај

ЈЕДИНСТВЕНИ ЗДРАВСТВЕНО-СПОРТСКИ ПРОГРАМ ЗА ИСПРАВЉАЊЕ КИЧМЕ, У ФИТНЕСС ЦЕНТРУ ШТАРК АРЕНЕ

Деформитети кичменог стуба и поремећаји држања код деце и одраслих у већини случајева су последица савременог начина живота који нас је удаљио од кретања као једног од основних својстава сваког човека. На основу података Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“, 20% деце има дегенеративне промене на кичменом стубу, док је висок проценат одраслих особа које имају проблеме са кичмом и остеопорозом (свака трећа жена и сваки осми мушкарац оболе од остеопорозе). Из тог разлога покренут је јединствени здравствено-спортски програм у Фитнесс центру ШТАРК Арене, „Исправи се и вежбај“, у сарадњи са фондацијом „Спинални центар Милинковић“, који са радом званично почиње 04. септембра.

Овај програм, намењен и деци и одраслима, обухвата лекарски преглед проф. др Здеслава Зденка Милинковића, који је оснивач пројекта, спинални хирург и лекар Тениског савеза Србије. Након прегледа, заинтересованима ће бити прописане одговарајуће вежбе које ће надзирати стручни инструктори, обучени за проблеме кичменог стуба.

„Исправи се и вежбај“ је осмишљен као саветовалиште намењено да се препозна и на време идентификује проблем са кичмом.

Основни циљеви овог програма јесу да се подигне општа свест о проблемима деформитета кичменог стуба као и ширење знања о дегенеративним променама кичме као основном узроку појаве бола у леђима. Рано откривање деформитета код деце уз стручан надзор лекара специјалисте којиу прати адекватна физичка активност у многоме ће помоћи да се смањи проценат појаве деформитета.

ФОНДАЦИЈА “СПИНАЛНИ ЦЕНТАР МИЛИНКОВИЋ“ покренула је 2009. године пројекат „ИСПРАВИ СЕ И ВЕЖБАЈ“ који је имао за циљ да се јавност упозна са проблемима превенције и лечења деформације, повреда и обољења кичменог стуба како код деце, тако и код одраслих особа и спортиста.

ФИТНЕС ЦЕНТАР ШТАРК АРЕНА обухвата 300м2 од чега је 160 м2 простор за вежбање опремљен најсаврененијом опремом. Поред врхунских услова за тренинге које пружа Фитнес центар ШТАРК Арена, њега карактерише веома професионално и стручно особље састављено од врхунских кондиционих тренера, као и бесплатан паркинг простор.

Top