ЛАРА ФАБИАН

Детаљи

Датум: 26.06.2021.
Време: 00:00 - 00:00
Место: Штарк Арена
Организатор: Aрена Београд

Подели
Ознаке
Штарк Арена Aрена Београд
ЛАРА ФАБИАН

Лара Фабиан 26. јуна 2021. године у Штарк Арени.

 

Обавештавамо све фанове поп звезде Ларе Фабиан, чији концерт је био планиран у Штарк Арени 10. Маја 2020. године, да је у оквиру заказане турнеје за 2021. годину одредила нови датум за Београд 26. Јун 2021. године.

 

Подсећемо, да је ово друго померање београдског концерта Лара Фабиан.Први планирани концерт у новембру месецу 2019.године померен је за 10.мај 2020. године услед њеног ангажовања на TV Show програму The Voice. Заказани концерт за 10. мај ове године није могао да се одржи због настале ситуације са пандемијом корона вируса. Верујемо, да ће овај датум донети свима нама више среће, да ће се ситуација са корона вирусом стабилизовати и да ћемо у јуну месецу имати прилике да уживамо у спектаклу који припрема ова велика музичка звезда.

 

Купљене улазнице за оба предходно заказана концерта важиће за нови датум концерта и није их потребно мењати.

 

Цене улазница за концерт остају исте: 3200, 3500, 3900, 4000, 5500, 7000 и 8500 рсд И могу се наћи на благајнама Тицкет Висион-а, као и онлине на  https://starkarena.co.rs/ и  http://www.tickets.rs.

 

Очекујемо да ће концерт окупити бројне обожаваоце из земље и региона, јер својом продукцијом и врхунском каријером Лара Фабиан то заслужује.

 

Најверније фанове који су већ купили улазнице за београдски концерт чека посебно изненађење на концерту.

Осталим љубитељима музике Ларе Фабиан поручујемо, да на време обезбеде улазнице за концерт који ће се сигурно дуго памтити.

 

“Свима хвала на стрпљењу и разумевању. Чувајте се.” поручила је Лара Фабиан својим фановима са официјалног Facebook налога.

 

ЛАРА ФАБИАН 50 WORLD TOUR

Њен снажан глас може се препознати још од прве ноте и уме да пробуди најлепше емоције о чему говоре бројне музичке награде као и преко 20 милиона продатих албума широм света.

Фановима својом музиком широм света, шаље поруку о љубави, једнакости и снажним емоцијама. Власница је многобројних хитова, међу којима су најпознатији: Je T'aime, Quédate, Je Suis Malade, Adagio, Caruso и многи други.

Купи карту

Top