ЈЕЛЕНА РОЗГА

Детаљи

Датум: 07.04.2023.
Време: 20:30
Место: Штарк Арена
Организатор: Sky Music

Подели
Ознаке
Штарк Арена Sky Music
ЈЕЛЕНА РОЗГА

Велики концерт Јелене Розге у Београду!

Skymusic Entertainment Група са поносом представља концерт једне од највећих регионалних звезда, Јелене Розге, која ће пред домаћом публиком наступити у београдској Штарк арени 07. априла следеће године!

Краљица поп сцене и миљеница свих генерација, позната је по врхунским наступима и невероватној харизми, а нема сумње да ће се највећом концертном салом у престоници проламати хитови из Јеленине соло каријере попут нумера „Бижутерија“, "Окус ментола", "Нирвана", "Соло играчица" и неизоставни "Цунами", али и они које је певала док је била у групи Магазин, у којој је и почела своју каријеру.

Певачица не крије узбуђење због предстојећег концерта, а како је обећала, публика ће имати прилику да чује и песме са њеног новог акустичног албума који увелико припрема.

Више од двадесет пет година певачица суверено влада поп водама, а плодоносна каријера донела јој је и неке од најуспешнијих дуета и колаборација са највећим музичким звездама регионалне сцене, попут Жељка Самарџића, Саша Матића, Матије Цвека и других, па се на концерту у Арени очекује велики број гостију. Доживљај ће бити употпуњен врхунском аудио-визуелном продукцијом коју потписује Skymusic production Свој музички пут Јелена је почела да гради 1996. године, када је доласком у групу Магазин стекла велику популарност и наклоност публике. Неки од највећих хитова овог музичког састава отпевала је управо она, попут нумера „Да ли знаш да те не волим“, „Дани су без броја“, „Гинем“ и друге, које су бенд лансирале у топ пет бендова бивше Југославије. Иако је 2006. године певачица отпочела соло каријеру, не пропушта да на својим наступима отпева неке од најпознатијих песама Магазина, што се очекује и на предстојећем спектаклу у београдској Арени.  

Улазнице за концерт Јелене Розге биће у продаји од 20. септебра од 17 часова и могу се набавити путем бесплатне апликације eFinity, која је доступна за преузимање за IOS и Android, као и online, путем efinity.rs.

*Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на office@efinity.rs

 

Top