ЗАЈЕДНИЧКО САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОРГАНИЗАТОРА ДОГАЂАЈА ЗА КОЈЕ СУ УЛАЗНИЦЕ КУПЉЕНЕ НА ПРОДАЈНИМ МЕСТИМА TICKET VISION-A

Организатори догађаја, који улазнице дистрибуирају преко продајних места Ticket Vision-a, постигли су сагласност и заузели заједнички став у вези са одлагањем и отказивањем догађаја, а због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама која је ступила на снагу дана 12.03.2020. године на неодређено време.

Организатори догађаја ће у најкраћем могућем року а најкасније до 02.04.2020. године информисати купце улазница:

• о новим терминима и локацијама одложених догађаја;
• о отказаним догађајима за које ће купци улазница моћи да траже повраћај новца ( линк https://www.tickets.rs/articles/1/terms-of-use );

У случају да забрана окупљања и немогућност одржавања догађаја буде трајала дуже од 180 дана, купци улазница ће имати право на повраћај новца у складу са процедурама враћања новца Организатора догађаја и Ticket Vision-а
( линк https://www.tickets.rs/articles/1/terms-of-use ).

Имајући у виду да је услед наступања више силе нужно одложити или отказати планиране догађаје, моле се купци за стрпљење и разумевање.

Све информације о догађајима који су планирани да се одрже у Штарк арени благовремено ћемо обавештавати јавност на нашам сајту www.starkarena.co.rs као и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram.

Top