САША МАТИЋ И 9. МАРТА У ШТАРК АРЕНИ

 

Један од најпопуларнијих певача данашњице, Саша Матић, може већ сада да се похвали распродатом Штарк Ареном за Дан жена.

Нешто више од месец дана пре самог концерта, певач је одлучио да својој публици улепша још један дан и приреди им још један спектакл за памћење.

 „Након што су карте за дан посвећен женама продате у рекордном року, донели смо одлуку да закажемо још један концерт , 9.марта у Штарк Арени. Као и пре две године, радили смо баш ова два датума и показало се као добитна комбинација коју ни сада нећемо мењати. Назив новог концерта, "спектакл се наставља...", а несумњиво има оправдање, јер ћемо два дана за редом сви заједно у глас певати хитове и баладе које никога не остаљају равнодушним и уживати у највећој дворани на овим просторима".

Како се наводи у саопштењу Камарад продукције, улазнице су у продаји од среде 7. фебруара, по претпродајним ценама, које су важиле и за 8.март, од 900 рсд партер и до 2000 рсд ниво 200, на благајни Штарк Арене, Билет центра, као и свим продајним местима Евентима. Важна напомена да је број улазница по овим претпродајним ценама је ограничен. 

 

Top