СВЕТСКИ МУЗИЧКИ ФЕНОМЕН „DESPACITO“  УЖИВО У КОМБАНК АРЕНИ 24.11.2017.

 

Највећа светска музичка атракција ове године у Комбанк Арени 24. новембра: Луис Фонси, “Despacito” у оквиру своје “Love+Dance” турнеје на којој пуни све светске дворане.

Хит „Despacito“ са репером Daddy Yankee је објављен у јануару и до сада је на Youtube-u  прегледан више од 4 милијарде пута! Песма је постала број један у скоро свим земљама света и убрзо обележила лето, али и целу 2017. годину.

Летњи глобални хит је обрадио и канадски суперстар Justin Bieber, захваљујући чему се Фонси нашао и на броју 1 U.S. Billboard Hot 100америчке листе синглова.

Порторикански певач, текстописац и музички продуцент већ годинама  влада топ листама, укључујући Bilbordove „Top Latin“, „Latin Pop“  „Heatseekers“ листе.

Иза њега су бројна Grammy и друга признања, али и сарадња са поп звездама као што су Кристина Агилера, са којом је снимио дует, и Бритни Спирс, са којом је делио бину на њеној америчкој и мексичкој турнеји.

Поред огромног успеха регетон хита “Despacito“, Луис Фонси наставља да тражи иновативни звук, доследан романтици и поп звуку, на радост великог броја фанова на све четири хемисфере.

Улазнице за прилику да будете део највећег хита до сада су у продаји на свим продајним местима Евентима,на благајнама Комбанк Арене и Билет Центра Београда, и онлајн на www.kombankarena.com.

Top