Специјална сцена за маестра џеза!

 

Легенда џеза, Chick Corea, долази сутра, у суботу 1. јула, у Београд како би са својим Elektric бендом наступио у Комбанк Арени. Chick Corea Elektric Band код нас стиже након концерта у Темишвару. 
За овај концерт, простор у Арени ће бити посебно уређен с обзиром да је C захтевао интимнију атмосферу у сали. Бина ће бити свега метар висока и на два метара од првих редова
 зато што овај маестро џеза воли да буде близу своје публике. Такође, светло у Арени неће бити скроз угашено као на осталим концертима, већ свега благо пригушено како би Chick видео своје фанове. 

Као сваки велики професионалац, Chick Corea је замолио да у његовој свлачионици буде постављен најновији модел Yамаха клавијатуре како би се загрејао пре изласка на сцену.
Chick Corea Elektric Band је један од неколицине јазз ансамбла који су истински унели револуцију у уметничку форму. Њихов истоимени деби албум из 1985. године, дошао је као гром из ветра неба, спајајући јазз, роцк, латино и функ са звучним изумима који и даље звуче футуристички.
Овај концерт је део светске турнеје са којом Chick Corea обележава свој 75. рођендан а на сцени Арене, у смањеном простору, наступиће са врхунским именима светске музичке сцене – Dave Weckl на бубњевима, John Patitucci на басу, Eric Marienthal на саксофону, Frank Gambale  на гитари.
Улазнице за ексклузивни концерт ограниченог капацитета Chick Corea Elektric Band који ће се одржати 1. јула у Комбанк Арени, у продаји су по ценама од 2490 и навише на благајни Комбанк Арене и Билет центра Београда као и на свим продајним местима ЦС Евентима и путем сајтова: www.kombankarena.com и www.eventim.rs

 

 

Top