ANDRE RIEU СЕ ВРАЋА ПРЕД СРПСКУ ПУБЛИКУ

Детаљи

Датум: 25.11.2020.
Време: 20:00 - 23:00
Место:
Организатор: Star produkcija

Подели
Ознаке
Star produkcija
ANDRE RIEU СЕ ВРАЋА ПРЕД СРПСКУ ПУБЛИКУ

Годину дана након изузетно успешног наступа, мегапопуларни диригент и виртуоз на виолини и  његов Johann Strauss Orchestra најавили су повратак у београдску Арену.

André Rieu, холандски „Краљ валцера“, који је учинио класичну музику доступном свима, ће са својим Јохан Штраус оркестром поново посетити Београд 25. новембра 2020., у склопу своје светске турнеје.

Назван „маестро масе“ (Њујорк Тајмс) ове године, српска публика може да се радује потпуно новом програму, фантастичним мелодијама из филма, музичке, опере и оперетете, као и традиционалне музике, и наравно да је позвана да плеше валцер у незаборавној вечери музике и плеса.

Мој оркестар и ја смо толико узбуђени што се ове године током наше светске турнеје поново враћамо у Београд. Наша последња посета 2019. била је заиста незаборавна и веома емотивна.                                        Публика у Србији је тако ентузијастична, страствена и топла. Биће дивно вратити се у вашу земљу у новембру да прославимо љубав, живот и наравно: музику“          –  изјавио је    Rieu.

Андрé Риеу наставља да гради империју од светске турнеје класичне музике. Он чврсто верује да је класична музика направљена за свакога да ужива. На његовим концертима наћи ћете публику која се смеје, плаче, пева и плеше. Његов беспрекоран начин да задиви своје гледаоце од почетка до краја, правећи класичну музику забавном и савременом, учинио га је једним од највећих забављача нашег времена. Година 2019 је била најуспешнија година у његовој каријери, са преко 700.000 улазница које су продате широм света. Његови концерти су много више од музике. Прелепе хаљине, велики екрани иза оркестра, многи међународни солисти, романтично осветљење и пуно хумора чине концерте André Rieu савршеном забавом за читаву породицу.

„Након онако позитивне реакције публике, повратак Andrea Rieua и његових музичара не представља превелико изненађење. Са задовољством могу истаћи како су бројни заљубљеници у музику препознали изузетан  труд, енергију и врхунску продукцију који стоје иза сваког наступа и не сумњамо да ће одазив поновно бити одличан  – изјавио је директор Стар продукције и организатор концерта Ален Кључе.

Улазнице за овај спектакл који ће се одржати 25.11.2020. године у београдској Штарк Арени са почетком у 20 часова биће у продаји од 13. марта и можете их обезбедити на www.tickets.rs и на свим продајним местима Ticket Vision-a.

Купи карту

Top