АНА НИКОЛИЋ

Детаљи

Датум: 07.10.2023.
Време: 21:00 - 00:00
Место: Штарк Арена
Организатор: HYPE produkcija

Подели
Ознаке
Штарк Арена HYPE produkcija
АНА НИКОЛИЋ

Ана Николић обележава 20 година музичке каријере гламурозним концертом у Штарк Арени

Једна од најеминентнијих поп певачица у Србији, Ана Николић, у сарадњи са Hype produkcijom и Hype entertainment - ом припрема гламурозни концерт у Штарк Арени, 7. октобра 2023. године од 21 часова.

 Улазнице су доступне на Ticket Vision продајним местима као и онлајн на ticket.rs.

Импозатну музичку каријеру која траје већ скоро 20 године, Николићева ће крунисати великим концертом који ће се препричавати. Током две деценије музичког пропутовања, Ана је објавила пет студијских алмбума и на десетине синглова, који су постали мегахитови на овим просторима попут:

„Јануар”, „Ромале, ромали“, „Шизофренија”, Екстаза”, „Били смо најлепши, „Џукело“, „Баксузе“, „Милион долара”, „Воли ме, воли ме“, „200/100", „Случајност“, “Девојка од чоколаде”, “Било је лепо” као и многи други.

Од самог почетка, њеног дебитантског наступа 2003. године на "Беовизији", Анини таленат и харизма су неоспорни. Дијахроно посматрано, Ана Николић важи за једну од најпопуларнијих поп певачица на овим просторима од самог почетка каријере, њен уметинички опус броји прегршт музичких награда а свака сваком својом нумером у коју је уткала јединствену емоцију оставља неизбрисив траг у срцима публике.

Концерт резервисан за 7.10.2023. године од 21 часова у Штарк Арени биће права музичка “бомба” обзиром да ће се сусрести Анин бравурозан вокал са минуциозном организацијом Hype продукције и светским аудио - визуелним доживљајем.

*Слободни смо да чујемо сваку вашу похвалу и критику коју можете послати на HYPE production office@hypetv.rs и на  office@tickets.rs

Top