2CELLOS

Детаљи

Датум: 23.05.2022.
Време: 20:00 - 00:00
Место:
Организатор: Charm Music Serbia

Подели
Ознаке
Charm Music Serbia
2CELLOS

2CELLOS на пролеће у Београду!

 

Београдски концерт састава 2CELLOS одржаће се 23. маја 2022. године у Штарк Арени. Улазнице за концерт биће у продаји преко мреже Ticket Vision / www.tickets.rs од петка, 10. септембра од 10 сати.

 

Након што су провели последњих десет година заједно као 2CELLOS објавили шест студијских албума, скупили милијарде стримова, наступили на култним локацијама широм света и продали скоро милион карата за своје електричне наступе уживо, дуо Лука Шулић и ХАУСЕР данас најављују следећи део светске турнеје и откривају да ће 2022. бити последња заједничка турнеја под називом 2CELLOS.

Двојац каже:

"Ова турнеја је врхунац свега што смо постигли као 2CELLOS. Ово ће бити наши највећи концерти, које свирамо пред највише публике. Заједно смо се попели на планину и достигли врхунац онога што можемо заједно. Све што смо досад научили заједничким свирањем, уткаћемо у ове датуме. Биће интензивни, биће снажни, биће дирљиви, биће емотивни. Уложићемо све у њих - а онда можемо оставити 2CELLOS на миру. Јесте ли спремни за славље са нама?!"

 

2CELLOS је еклектична, интернационална сензација коју чине два класично обучена виолончелиста који су стекли виралну славу на Youtube видео извођењем „Smooth Criminal“ Majkla Džeksona 2011. године. Дуо, Лука Шулић и ХАУСЕР, од тада су стекли име својим електричним и динамичним стилом свирања. Заједно, 2CELLOS су прикупили невероватне 1,3 милијарде јутјуб прегледа, 5,5 милиона претплатника на јутјубу, 1 милијарду стримова, и продали скоро 1 милион улазница. 2CELLOS су подигли виолончело на неслућене висине јер њихов стил потписује рушење граница између музичких жанрова, од класичне и филмске музике, до попа и рока. Познати по својим електричним наступима уживо, 2CELLOS  су распродали концерте широм света на култним местима, укључујући њујоршки Радио City Music Hall, лондонски Royal Albert Hall и Сиднејску оперу. Да набројимо само неке - двојац је наступио заједно са музичким великанима Stivenom Tajlerom, Andreom Bočelijem, Džordžem Majkolom, са групама Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age. Такође, култни певач Elton Džon је изабрао 2CELLOS и за предгрупу и за део свог бенда на концертима.2CELLOS ове године прослављају десету годишњицу рада и вредно раде на томе да наставе да досежу нове стратосфере.

Купи карту

Top