André Rieu УЖИВО у Србији 2019

Светска звезда Андрe Риеу је несумњиво један од најпопуларнијих интернационалних музичара нашег времена. Прослављен као савремени „краљ валцера“ од Мексика до Аустралије, Андрe Риеу игра у својој сопстевној лиги са око 600,000 посетилаца годишње, надмашујући чак и највеће звезде као што су Бруно Марс, АC/DC или Ријана. Дана 22.05.2019. године, ће наступити у Штарк Арени у Београду са својом бомбастичним сценским наступом као део његове светске турнеје 2019.

Карте почев од 2.500,00 динара су доступне од четвртка, 06.12.2018. године у 10 часована њњњ.евентим.рс

“Музика и посебно валцер су веома важан део мог живота” наводи  Андре Риеу. “Ако делић музике дотакне моје срце, дотаћи ће и ваше. Ова дивна музика ми омогућава да донесем свету радост живота и хумор. Све је дозвољено на мојим концертима: смејање, плакање, играње, певање. Емоције су тајна мог успеха.”

 

Концерти Андре Риеу-а су ватромет емоција. На отприлике 100 концерата годишње, Риеу доноси савршену забаву са најпознатијим светским, романтичними  мелодијама препуним душе, као и бројна изненађења, хумор и врхунске интернационалне солисте. Заједно са његовим шездесеточланим оркестром ,,Johann Strauss’’, највећим приватним оркестром на свету, харизматични Холанђанин већ тридесет година обилази свет.

Аndré Rieu’s World Tour 2018 је у септембру посетила САД и Канаду, у октобру Аргентину, у новембру Аустралију, а у децембру ће наступати у Великој Британији. Да би се организовао транспорт ове огромне продукције између континената, постоје четири поставке свих феноменалних костима, инструмената и позорница. Преко 40 милиона продатих ЦД-ова и ДВД-ева, 30 првих позиција на музичким листама и 500 платинум награда, Андре Риеу-а чине правим ,,маестром масе’’, како је то New York Times у заносу навео. Његови Јутјуб видеи су премашили билион прегледа до сада. Краља Валцера прати 3,4 милиона фанова на Фејсбуку.

Андре Риеу је у јулу 2018 одржао своје годишње фантастичне концерте на отвореном у свом родном граду Мастрихту у Холандији. По први пут, током 13 вечери, више од 150.000 фанова из више од 80 држава света придружили су се овим спектакуларним концертима на Врихјтхоф-у.

Андрé Риеу је у браку више од 40 година и са својом супругом Марјорие живи у романтичном замку из 1452. године у свом родном граду Мастрихту у Холандији. Имају два сина и петоро унучади.

Андрé Риеу и његово ркестар ,,Johann Strauss’’ су 2019. године први пут у Београду.

 

Уживајте у фантастичном миксу валцера, филмске музике, мјузикала, опера и хитова. Набавите најбоље карте већ 06.12.2018. године, од 10 часова, за ваше незаборавно вече и искуство Андрe Риеу – УЖИВО!