PREDSTAVLjANjE NOVE SEZONE: Luis Fonsi i “KRAFTWERK”

Povodom  početka nove programske sezone i najave dva velika koncerta koji će se održati u najvećoj dvorani na Balkanu, u Kombank Areni održana konferencija za novinare na kojoj su govorili Đorđe Milutinović, direktor Arene Beograd d.o.o. i Mario Đorđević Noyz, član grupe WHO SEE. 

Iz Arene su najavili dva nova događaja – koncert najveće svetske muzičke atrakcije ove godine u Kombank Areni 24. novembra: Luis Fonsi, “Despacito” u okviru svoje “Love + Dance” turneje na kojoj puni sve svetske dvorane.
Hit „Despacito“ sa reperom Daddy Yankee je objavljen u januaru i do sada je na Youtube-y  pregledan više od 4 milijarde puta! Pesma je postala broj jedan u skoro svim zemljama sveta i ubrzo obeležila leto, ali i celu 2017. godinu.

Kao predgrupa Luisu Fonsiju nastupa još jedan bend koji asocira na leto i more:  predstavnici hip-hopa u regionu, grupa “WHO SEE”. 
Pesme  bez kojih više nijedno letovanje neće biti isto, kao što je “Đe se kupaš”, postižu višemilionske cifre pregleda na njihovom zvaničnom YouTube kanalu.

U Kombank Areni ćemo 24. februara imati priliku da uživo čujemo i pionire elektronske muzike KRAFTWERK u okviru  izuzetno uspešne svetske turneje 3-D koncerata.
Spajajući muziku i performans, Kraftwerk 3-D koncerti predstavljaju pravi „Gesamtkunstwerk“ – potpuno umetničko delo i otkrivaju složenost odnosa između čoveka i mašine.

Iz Arene su podsetili na fascinanti spektakl britanskog muzičara Stinga koji se održao u septembru ove godine, ali i na ubedljivo najveće interesovanje za koncert na celoj turneji Nika Kejva (28.10.), koje ruši sve rekorde prodaje!
Zbog izuzetno velikog interesovanja, kapacitet se još jednom proširuje na cele gornje tribine (nivo 400), čime će se omogućiti dodatni broj karata za brojne fanove koji su ostali bez ulaznica.

„Taramount film“ je najavio očaravajuću avanturu Disney on Ice, koji posle četiri godine dovodi novu predstavu Čarobna kraljevstva, četiri Diznijeve priče u spektaklu na ledu koji oživljava Feld Entertainment, a koje stižu u Kombank Arenu 13. 14. i 15. oktobra! 

Publika će u Kombank Areni u sezoni koja sledi imati priliku da čuje koncert nemačkih rok giganata, grupe Scorpions 7.12, ali i da prisustvuje velikim sportskim događajima, kao što je Final Four Evrolige,  koji  će se u maju 2018. konačno održati u Srbiji, zemlji košarke.