Specijalna scena za maestra džeza!

Legenda džeza, Chick Corea, dolazi sutra, u subotu 1. jula, u Beograd kako bi sa svojim Elektric bendom nastupio u Kombank Areni. Chick Corea Elektric Band kod nas stiže nakon koncerta u Temišvaru. 
Za ovaj koncert, prostor u Areni će biti posebno uređen s obzirom da je C zahtevao intimniju atmosferu u sali. Bina će biti svega metar visoka i na dva metara od prvih redova
 zato što ovaj maestro džeza voli da bude blizu svoje publike. Takođe, svetlo u Areni neće biti skroz ugašeno kao na ostalim koncertima, već svega blago prigušeno kako bi Chick video svoje fanove. 

Kao svaki veliki profesionalac, Chick Corea je zamolio da u njegovoj svlačionici bude postavljen najnoviji model Yamaha klavijature kako bi se zagrejao pre izlaska na scenu.
Chick Corea Elektric Band je jedan od nekolicine jazz ansambla koji su istinski uneli revoluciju u umetničku formu. Njihov istoimeni debi album iz 1985. godine, došao je kao grom iz vetra neba, spajajući jazz, rock, latino i funk sa zvučnim izumima koji i dalje zvuče futuristički.
Ovaj koncert je deo svetske turneje sa kojom Chick Corea obeležava svoj 75. rođendan a na sceni Arene, u smanjenom prostoru, nastupiće sa vrhunskim imenima svetske muzičke scene – Dave Weckl na bubnjevima, John Patitucci na basu, Eric Marienthal na saksofonu, Frank Gambale  na gitari.
Ulaznice za ekskluzivni koncert ograničenog kapaciteta Chick Corea Elektric Band koji će se održati 1. jula u Kombank Areni, u prodaji su po cenama od 2490 i naviše na blagajni Kombank Arene i Bilet centra Beograda kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs