Ulaznice u pretprodaji po specijalnim cenama!

Disney on Ice nam posle četiri godine dovodi novu predstavu Čarobna kraljevstva, četiri Diznijeve priče u spektaklu na ledu koje stižu u Beograd 13. 14. i 15. oktobra u Kombank Arenu! 

Čarobna kraljevstva predstavljaju omiljene likove iz Automobila, Male sirene, Priče o igračkama 3, zajedno sa Mikijem Mausom, Mini Maus, Pajom Patkom i Šiljom. Uz ove drage likove dolaze nam i zvezde Diznijevog filma Zaleđeno kraljevstvo. Ulaznice za  predstavu u Kombank Areni biće puštene u prodaju danas, srede,  28. juna.

Karte za ovaj nesvakidašnji porodični provod mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar, blagajna Doma omladine, knjižare Delfi, Ušće Šoping centra  kao i elektronskim putem, preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs. 

Važno obaveštenje: Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra su značajno niže u odnosu na cene ulaznica za preostale predstave!

I to nije sve!!!

Do 31. jula imaćete jedinstvenu priliku da kupite ulaznice sa 15% popusta za sve predstave i skoro sve kategorije, tako da ćete ulaznice moći da nabavite već od 850 dinara!