Misteriozni bend Carla’s Dreams u Arena Dance Clubu

U okviru Arena Dance Club izaći će i misteriozni sastav Carla’s Dreams, vlasnici hita “Sub Pielea Mea – #Eroina”  jedne od vodećih numera na domaćim radio stanicama. Tokom koncerta, pevač i članovi benda prikrivaju svoje lice maskom, naočarima za sunce i kapuljačom.  
Pre tri nedelje Carla’s Dreams izbacili su novu pesmu pod nazivom “Tu Si Eu” na kojoj su ponovo sarađivali sa popularnom pevačicom Inom. Pesma do sad ima više od 8.500.000 pregleda! A pre nedelju dana i pesmu Pana La Sange koja ima blizu 2 miliona pregleda.
Tokom prošle godine skoro svaka njihova pesma našla se među najslušanijim sa preko 50 miliona pregleda na YouTube kanalu. 
Top pet najslušanijih pesama su:

 

“Sub Pielea Mea – #Eroina”

Antiexemplu

Ne Bucuram In Ciuda Lor

Unde

“Imperfect”

“Acele”  

Na ovom jedinstvenom Dance događaju koji Arena po prvi put organizuje, atmosferu pre Carla’s Dreams i DJ Mahmut Orhana, zagrejaće TDI DJ’s: Rosske i Marko Španac.
Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1990 dinara na blagajni Kombank Arene, Bilet centra Beograda kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima: blagajni Doma omladine i Ušće šoping centra! Ulaznice su i u online prodaji preko sajta www.kombankarena.com