POČELA POSTAVKA LEDA U KOMBANK ARENI

Zahtevna produkcija predstave “Petar Pan na ledu” pristiže u Kombank Arenu kako bi do petka, 23. decembra, sve bilo spremno za još jednu zimsku čaroliju! Trenutno se u Arenu unosi i postavlja bogata rasveta sa preko 100 raznih reflektora koja će ovoj predstavi dati magični izgled zemlje Nedođije. Priprema prostora i izlivanje leda dimenzije 20×30 metara, počinje od srede i potrebno je do 48 sati da led bude pripremljen. 

Prva proba klizača biće održana u jutarnjim časovima u petak a  za njom i generalna proba na kojoj će učestovati i naš glumac Nikola Ranđelović koji će se naći u ulozi voditelja.  Pored Nikole, za glas Kapetana Kuke biće zadužen Dragan Vujić Vujke.

Bravure od kojih zastaje dah na ledu će izvoditi više od 20 klizača u živopisnim kostimima. Klizači koji dolaze u Beograd, imaju za sobom zavidne profesionalne karijere tako da će naša publika videti Olega Aleknoviča, pobednika Kupa Rusije 2000. godine, Ekaterinu Bokij članicu USSR i Ruskog nacionalnog klizačkog tima koja nosi šampionske titule sa juniorskog šampionata, Prvenstva Kanade kao i Kupa Alpa i Kupa Rusije, zatim Svetlanu Kuprinu, takođe članicu Ruskog nacionalnog tima i pobednicu Ruskog nacionalnog šampionata kao i dobitnicu srebrne medalje na Univerzijadi. Klizački tim “Petra Pana na ledu” čine i Valdis Mitals koji je kao član Estonskog nacionalnog tima u dublu, osvojio Evropsko i Svetsko Prvenstvo i mn.dr. 

Zimska čarolija za najmlađe, spektakl “Petar Pan na ledu”, igraće se od 23. do 25. decembra u Kombank Areni. Kroz čak šest predstava, mališani će moći da uživaju u jednoj od najvećih postavki ledene bajke u Areni.