Proslava 10 godina Arene uz najveći arenski spektakl u Evropi!

Jubilej od 10 godina zvaničnog rada, Arena će obeležeti 3D koncertnim spektaklom – Vivaldiano, 11. novembra.

Kao najveći i najsavremeniji objekat ovog tipa u zemlji kao i na području regiona, Arena se tokom deset godina usavršila kao lider u organizaciji događaja različitog tipa i veličine. Upravo zbog toga, desetogodišnjicu obeležavamo dovođenjem jedne od trenutno najatraktivnijih svetskih senzacija, 3D spektaklom “Vivaldiano”! 

Publika u Srbije jedna je od prvih u Evropi koja će imati priliku da vidi ovaj događaj koji po svojim audio-vizuelnim tehnologijama spada u rang vrhunskih multimedijalnih performansa. 

Brojna svetla, zvučnici i video ekrani, čine ovaj događaj ekvivalentnim sa koncertima najvećih zvezda muzičke scene čime Vivaldiano više nalikuje na rock spektakl sa specijalnim efektima. 

Pred očima publike na specijalnom platnu ispred muzičara, dimenzija 15m x 8.5 metra, smenjivaće se vizuelni efekti za koje će biti zadužena dva projektora velike jačine, od čak 20000 ansilumena u Full HD projekciji! Takođe, iza muzičara, dužinom zadnje ivice bine, biće formiran LED ekran visoke rezolucije visine 4.5 metara i širine 10 metara. 
Utisak 3D animacije koju je radio poznati, višestruko nagrađivani, japanski umetnik Kosuke Sugimoto, biće pojačan i neverovatnom količinom najrazličitije scenske rasvete! 

Scenu ispunjavaju gudači i rok muzičari koji legendarne Vivaldijeve kompozicije među kojima je i “Četiri godišnja doba”, predstavljaju u modernom, dinamičnom aranžmanu. Da nije u pitanju klasičan koncert već potpuni multimedijalni događaj, govori i postojanje radnje postojanje radnje prikazane učešćem baletskih umetnika kao i naracijom koja je poverena našim istaknutim glumcima

Jedinstveni 3D koncertni spektakl kakav do sada nije viđen, VIVALDIANO, biće prikazan po prvi put u Kombank Areni, 11. novembra! 

Pogledajte kako izgleda VIVALDIANO na linku

Ulaznice po cenama od 2200, 2500, 2800 i 3500 dinara su u prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs