Nove mogućnosti kupovine ulaznica!

Ulaznice za 3D koncert “Vivaldiano” i avanturu za mališane “Petar Pan na ledu” od sada su dostupne za kupovinu na više mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke i banke Inteza. 

Za iznos od 3000 do 6000 dinara, moguća je kupovina na tri mesečne rate dok je za iznos preko 6000 dinara omogućena kupovina na 6 mesečnih rata. Ulaznice na rate mogu se kupiti na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma Omladine i Ušće Šoping centra.

Jedinstveni 3D koncertni spektakl kakav do sada nije viđen, VIVALDIANO, biće prikazan po prvi put u Kombank Areni, 11. novembra! Spoj najsavremenijih vizuelnih efekata i aranžmana sa klasičnim zvucima Vivaldijeve legendarne kompozicije “Četiri godišnja doba” je ono što odlikuje ovaj spektakl predviđen za velike scene i prostore. 3D projekcija uz naraciju i muziku Vivaldija koju izvodi gudački orkestar sa moćnim aranžmanima obogaćenim modernim zvukom i električnim instrumentima, predstavlja život ovog slavnog umetnika na dramatičan način. 

Ulaznice za Vivaldiano dostupne su po cenama od 2200, 2500, 2800 i 3500 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće šoping centra kao i preko sajtova  www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Avantura za mališane PETAR PAN NA LEDU, prikazivaće se od 23. do 25. decembra u Kombank Areni. Najmlađi će moći da uživaju u avanturama večitog dečaka, Petra Pana i njegovih drugara Vendi, Majkla i Džona, otputuju u magičnu Nedođiju i nauče da lete uz pomoć Zvončice. 
Jake veze sa ruskim cirkusom uključile su u ove produkcije specijalne akrobatske efekte dajući novu dimenziju i uzbuđenje izvođenjima na ledu u krugu od 360 stepeni.
Promotivna prodaja za “Petar Pan na ledu” trajaće još samo tri dana, do 20. oktobra. Ulaznice u promo periodu su: 990, 1200, 1500 i 1800 dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće šoping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs