Veliko interesovanje za Svetsko prvenstvo Kaunter Strajk

U pres centru KOMBANK Arene održana je konferencija za medije povodom organizacije Svetskog turnira Kaunter Strajk: Global Ofensive (CS:GO) pod nazivom TWC 2016.
Na konferenciji je govorio Marko Milošević osnivač kompanije E-FRAG koja je i organizator događaja. Marko je govoreći o detaljima samog turnira rekao da je u kvalifikacijama ovogodišnjeg prvenstva učestvovalo više od stotinu nacionalnih timova iz celog sveta i da najboljih osam dolaze u Beograd na veliko finale i to iz zemalja kao što su: Tunis, Singapur, Švedska, Danska, Argentina, Francuska. Oni će se boriti za nagradu od 100 000 dolara koliko iznosi nagradni fond ove godine.

“Baveći se sportom ceo život amaterski i profesionalno želeli smo da nacionalni ponos koji postoji među sportistima prenesemo i na eSport pa smo tako došli na ideju da organizujemo prvo Evropsko prvenstvo, a zatim i Svetsko prvenstvo u Beogradu” rekao je.
Marko je istakao da će predstojećeg vikenda Beograd biti prestonica globalnog e-Sporta i da je ovo izuzetno bitan događaj za našu zemlju.
 
“Zvanični računar turnira biće OMEN X by HP Desktop . Ulaz je besplatan za sve koji žele da prisustvuju ovom velikom događaju, s tim što prvobitno moraju da rezervišu svoje karte na internet adresi http://twc.e-frag.net/tickets/ i pokupe ih svaki dan na 5 lokacija u Beogradu ili na dan turnira ispred KOMBANK arene. VIP karte su u prodaji preko Event tima. Svaki kupac VIP karte dobija na poklon prošlogodišnji dres jedne od reprezentacija. Zadovoljni smo prodajom s obzirom da je ostalo svega još nekoliko neprodatih karata”  istakao je Marko.