3D SPEKTAKL VIVALDIANO

Jedinstveni 3D koncertni spektakl kakav do sada nije viđen, VIVALDIANO, biće prikazan po prvi put u Kombank Areni, 11. novembra!

Spoj najsavremenijih vizuelnih efekata i aranžmana sa klasičnim zvucima Vivaldijeve legendarne kompozicije “Četiri godišnja doba” je ono što odlikuje ovaj spektakl predviđen za velike scene i prostore. 3D projekcija uz naraciju i muziku Vivaldija koju izvodi gudački orkestar sa moćnim aranžmanima obogaćenim modernim zvukom i električnim instrumentima, predstavlja život ovog slavnog umetnika na dramatičan način.

Pogledajte kako izgleda VIVALDIANO na linku

Prvi nastup Vivaldiana održan je u Češkoj i izazvao je pravu senzaciju. Beograd će biti među prvim gradovima na njihovoj svetskoj turneji koji će moći da uživa u ovom muzičko-scenskom spektaklu.

VIVALDIANO – Grad ogledala, odražava jedinstvenu 3D koncertnu predstavu osmišljenu po baroknoj muzici sa savremenim zvukom i novom energijom, sve u službi priče o uspehu i padu genijalnog kompozitora, Antonija Vivaldija. Scenu ispunjava orkestar klasičnih muzičara i art-rok izvođača i plesača dok se ispred i iza njih, pred očima publike, smenjuju slike rađene u najmodernijoj tehnici praćene sofisticiranim dizajnom svetla, stvarajući jedinstveno trodimenzionalno muzičko iskustvo.

Idejni tvorac VIVALDIANO šoa je češki producent, rok pijanista i kompozitor, Mihal Dvoržak. Autor libreta je češki muzičar, scenarista i dramski pisac Tomas Belko. 3D animacije osmislio je i kreirao poznati japanski umetnik, reditelj i animator Kosuke Sugimoto koji trenutno radi u studiju Ilin animacije. Vivaldiano orkestar čini međunarodni tim umetnika: proslavljeni gudački kvartet Herold kvartet, gitarista, aranžer i majstor zvuka Jiri Janok, violončelistkinja Tereza Kovalova; Karlo Zegara iz Perua i Vlado Urlih (Španija) na perkusijama i fruli kao i bubnjar Martin Kuzma.

Ovaj jedinstveni 3D koncertni događaj odlikuje:

• Muzika, filmske projekcije i 3D animacije, savremeni ples i naracija koja donosi uzbudljivu priču o nadanjima i gubicima Antonija Vivaldija, genija baroka.

• Barokna muzika u modernim aranžmanima u spoju sa savremenim zvukom i energijom

• Muzičke bravure virtuoza koje će vam oduzeti dah

U junu 2015. godine VIVALDIANO je krenuo na koncertnu turneju nakon rasprodatih nekoliko koncerata 02 Arene u Pragu. Na osnovu ovog uspeha, sledi svetska turneja sa lokacijama u Brazilu, Argentini, SAD, Meksiku, Nemačkoj, Mađarskoj, Rusiji, baltičkim zemljama kao i Japanu, Južnoj Koreji, Kini i Engleskoj.

Srbija je jedna od prvih zemalja koja će videti ovaj jedinstveni 3D spektakl, 11. novembra, u Kombank Areni.

Ulaznice po cenama od 2200, 2500, 2800 i 3500 dinara biće u prodaji od ponedeljka, 26. septembra na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra kao i preko sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs