Promocija Kombank Arene u Zagrebu

Direktor Kombank Arene, Đorđe Milutinović učestvovao je na konferenciji koju je Turistička organizacija Beograda organizovala u Zagrebu kako bi predstavila kulturnu ponudu Beograda.

Konferencija je održana u sredu, 15. juna u prostoru Johan Frank u centru Zagreba a otvorila ju je Nj.E g-đa Mira Nikolić, ambasador RS u Hrvatskoj.

Direktor Kombank Arene, Đorđe Milutinović prisutnim predstavnicima hrvatskih medija i turističkih organizacija, predstavio je bogat program poslovanja Kombank Arene osvrnuvši se na nedavno završene međunarodne sportske manifestacije kao što su Evropsko prvenstvo u vaterpolu i EP Futsal čime je istaknuta liderska pozicija naše Arene u regionu. Takođe, najavljen je i program koji Kombank Arenu čeka u narednom periodu među kojima je još jedan izazov, Evropsko dvoransko prvenstvo u atletici ali i brojne događaje kao što su koncerti domaćih i stranih zvezda.

Konferencija u Zagrebu deo je kampanje Turističke organizacije Beograda “Go Belgrejd” koja se zasniva na promociji Beograda u gradovima regiona.

Posetioci su bili u prilici da se upoznaju sa različitim segmentima turističke ponude našeg grada, bogatom kulturnom baštinom, turističkim sadržajima, gastronomskom ponudom i događajima i festivalima u Beogradu. Gostima su predstavljene novine u turističkoj ponudi Beograda za ovu godinu a posle pres konferencije, upriličena je degustacija voćnih rakija Rakija Bara, kao i muzički program.

Svoje projekte, uz Kombank Arenu, predstavili su: Eventim, Bir Fest & Bir Garden, Frozen festival, Cebef, Beogradska tvrđava, „Cetinjska Distrikt“, Vajn Džem, kao i naš nacionalni avio prevoznik Er Srbija.

Posle poslovnog dela, aktivnosti su nastavljene u poznatim zagrebačkim klubovima, gde će večeras, povodom promocije Beograda, nastupati beogradski DJ-evi.