Enrike želi da bude što bliži fanovima!

Ostalo je još svega pet dana do koncerta svetskog superstara Enrike Iglesiasa u Kombank Areni koji ne prestaje da nas iznenađuje.

Posle najavljene druge bine u parteru, muzičko-scenski spektakl pojačaće brojni tehnički detalji. Prema Enrikeovoj želji da bude što bliži sa svojim fanovima, glavna bina imaće krila od po 2 metara koja će se i sa leve i sa desne strane, pružati ka publici na VIP tribinama. Takođe, na binu će se nastavljati impresivno dugačka pista od čak 17 metara, široka 2.44m i visoka 1.52m. Pista će se završavati još jednom malom binom, širokom 3 metara.

Atmosferu na koncertu pojačaće bogata rasveta sa laserima i odlično ozvučenje a za scenske efekte biće zaduženi brojni topovi sa konfetama najrazličitijih boja i beli baloni u ogromnim količinama. 

Za razliku od nekih svetskih zvezda, Enrikeu je najvažnije da sa svojim obožavaocima ostvari što bliži kontakt tako da su mu ostali zahtevi za hranom i pićem, izuzetno skromni.

Kao iznenađenje za sve ostaće način na koji će Enrike izaći na scenu kao i kako će doći do bine u parteru! 

Interesovanje za ovaj koncert i dalje ne jenjava. VIP tribine su rasprodate a uvedena je dodatna kategorija VIP centar, mesta najbliža drugoj bini.

Ulaznice za koncert Enrike Iglesiasa, 10. maja u Kombank Areni možete nabaviti po cenama: 2990 din za parter, za sedenje od: 3690, 3900, 4590, 4990, VIP centar 5990 i za fan pit 5990 dinara. Ulaznice mogu da se nabave na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.