Toni Cetinski ponovo u Areni

Toni Cetinski je jedan od retkih izvođača koji će  četvrti put nastupiti u Kombank Areni. Na konferenciji za medije, Toni je najavio koncert koji će se održati 5. marta i predstavio najnoviju pesmu “Vera, nevera”.

Kao predgrupa nastupiće bend “Pravila igre” koji prati Tonija na celoj turneji.

Karte su puštene u prodaju, a muzičar će po jedan evro od svake prodate ulaznice dati u humanitarne svrhe, za žene obolele od raka.

Omiljen u celom regionu,pa tako i kod publike u Beogradu ,Cetinski najavljuje spektakularan nastup,a on do sada nije izneverio svoja obećanja.

Toni će na pozornicu Kombank Arene  izaći s proširenim muzičkim  sastavom, te najavljuje da će osim svojih brojnih hitova, kao što su ”23. Prosinac’, ”Blago onom tko te ima”, ”Ako to se zove ljubav”, ”Umirem 100 puta dnevno”, ”Kad žena zavoli”, ”Ja sam zaljubljen”, ”Tebe ne bih mijenjao”, izvesti i neke svoje stare pesme koje publika nije imala priliku dugo čuti,kao i neke pesme sa novog albuma koji uskoro očekujemo.

Energija po kojoj je Toni poznat svojevrsna je pozivnica da ne propustite koncert koji će sigurno svima ostati u lepom sećanju.

Koncert u organizaciji Mjuzik Star produkcije biće održan 05.03.2016. godine sa početkom u 20 časova.