Olimpijska šampionka u Kombank Areni

U četvrtak, 8. oktobra, u pres centru Kombank Arene, održana je konferencija za medije povodom predstavljanja 14. Galebovog trofeja koji će se održati 10. i 11. oktobra. 
Predstavnicima “sedme sile” su se obratili Dragan Jović, direktor turnira, Milica Mandić, olimpijska šampionka, Tijana Bogdanović, bronzana sa Svetskog prvenstva u Rusiji ove godine, Siniša Jasnić, iz Tekvondo Saveza i Marin Dujić, član UO i selektor juniorske i seniorske reprezentacije.

Duga tradicija ovog turnira i veliki broj prijavljenih takmičara (1450 takmičara iz oko 50 zemalja) doveli su Trofej najveću dvoranu na Balkanu! ULAZ NA TURNIR JE BESPLATAN.

Na ovom turniru nastupiće neki od najboljih boraca sveta. Milica Mandić, olimpijska šampionka iz Londona 2012, Tijana Bogdanović, bronzana sa seniorskog SP 2015, Ana Bajić, bronzana sa SP 2013, Damir Fejzić i Dragana Gladović, olimpijaci, i Miloš Gladović učesnik Gradn Prija, kao i najbolji kadeti i juniori samo su neki od najboljih boraca naše zemlje koje ćete imati prilike da gledate u nedelju. Pored domaćih, ugostićemo i svetski krem ovog olimpijskog sporta.

U subotu će se održati takmičenje za kadete i neke juniorske kategorije. U nedelju na borilišta izlaze seniori, i preostale juniorske kategorije. Četvrtfinala i polufinala su od 16 sati, a finala počinju oko 18 časova.

Nadamo se da ćete biti u mogućnosti da nas posetite i uživate u spektaklu koji će prirediti vrhunski borci iz celog sveta.